Felicitări, doamna Ministru Ioana Mihăilă! Vă lansez provocarea #RomaniaIn22: În 2022 România să aibă două spitale în lista spitalelor care au oferit șansa la viața unui prematur de 22 de săptămâni!


Felicitări, doamna Ministru Ioana Mihăilă! Dotarea spitalelor cu incubatoare pentru nou-născuți este o mână întinsă multor copii care acum nu primesc nici o șansă la viață. Vă lansez provocarea #RomaniaIn22: În 2022 România să aibă două spitale în lista spitalelor care au oferit șansa la viața unui prematur de 22 de săptămâni!

Printr-un efort comun al instituțiilor, organizațiilor, părinților și comunității, spitalele din centrele regionale din România vor putea figura pe harta spitalelor din întreaga lume care sunt capabile să salveze copiii născuți prematur la 22 de săptămâni.

Când lupta părinților, profesionalismul medicilor și posibilitățile medicale se intersectează, ceea ce pare imposibil devine posibil. De exemplu, Cullen, un băiețel din SUA, avea dimensiunea unei sticle de Cola atunci când s-a născut prematur la 22 de săptămâni. Părinții s-au luptat pentru el și au învins, chiar dacă el primise 2% șanse de supraviețuire.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer