#lecțiideviață: „Vedeți fata aceea de 18 ani de acolo? De trei ori am fost presată să o avortez”


Începe Tabăra Din inima satului la Marga, în județul Caraș-Severin. Acum sunt ultimele pregătiri cu plecarea la drum. Adolescenții își iau la revedere de la părinți, organizatorii analizează ultimele detalii. Îmi pun bagajele într-o mașină. O mamă cu chip blând și zâmbet cald se apropie și îmi spune: „Vreau să vă spun ceva”.

Mergem puțin mai departe de zumzetul tinerilor și începe să povestească: „Am citit cartea de mărturii despre criza de sarcină și am plâns mult. Sunt una din cazurile fericite. Vedeți tânăra aceea de 18 ani de acolo? Este fata mea. De trei ori am fost presată să avortez, dar Dumnezeu m-a ajutat, am luptat și am reușit să o nasc.

Mă rog mereu pentru dumneavoastră și pentru cei ca dumneavoastră să reușiți să ajungeți la cât mai multe inimi și să ajutați cât mai multe femei însărcinate care nu știu ce să facă. Sunt foarte fericită că am reușit să aduc pe lume acest copil. După ea nu am mai rămas niciodată însărcinată, așa că vă dați seama ce șansă am avut. Dacă o avortam nu puteam să mă bucur de o tânără frumoasă acum și nici nu aș fi avut alți copii”.

Apoi a urmat îmbrățișarea caldă care dă mereu puterea de a cotinua.

Foto: Pexels

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer