Asociația pentru viața Africii are nevoie de ajutor. Hoții au spart birourile din Zambia furând echipamente de multe mii de dolari

Barbra Mwansa a fondat primul centru pentru criza de sarcină din Zambia în anul 1998, care a salvat peste 7000 de copii de la avort și a contribuit la informarea pro-viață a 25.000 de tineri din zambieni. În 2001 Barbra a început să lucreze în afara țării sale și a înființat Asociația pentru viața Africii (Association for Life of Africa). În 2009 a organizat prima conferință pan-africană pentru viață, iar acest eveniment, dedicarea ei precum și formarea unor oameni care să deschidă centre pentru criza de sarcină au făcut ca până în prezent această organizație să construiască o rețea de 135 de centre de sprijin în 20 de țări africane și să fie partener al organizației Heartbeat International, organizație care are 3000 de centre de consiliere în SUA.

Deși dedicarea și rezultatele implicării ei sunt extraordinare, tot acest drum nu a fost ușor și au existat multe încercări. Ultima dintre ele a apărut în această lună când hoții au spart birourile lor din Kitwe, Zambia, și au furat echipamente și articole pentru copii în valoare de multe mii de dolari.

„Este o zi tristă pentru noi” a scris Barbra Mwansa într-un mail de ajutor trimis unor organizații pro-viață. „S-au furat computere, imprimante, perdele, canapele, pardoseală, toată îmbrăcămintea pentru copii, valize, broșuri etc. Am raportat furtul poliției, dar nu s-a făcut nimic până acum. Rugați-vă împreună cu noi. Este o situație fără speranță pentru noi.”

Cu toate acestea, Barbra Mwansa și colegii ei nu renunță, ci s-au apucat să reconstruiască activitatea lor.

Cei care doresc să îi ajute, o pot face prin intermediul Heartbeat international

https://pregnancyhelpnews.com/this-is-a-hopeless-situation-for-us-pro-life-hq-robbed

https://www.heartbeatinternational.org/afla-lrg

Iată mărturia unei dintre mamele ajutate de asociația ei,

Numele meu e Tamara. Mama a murit când aveam 6 ani. Tatăl meu a decis să se întoarcă în Nigeria după moartea mamei, dar bunica nu i-a permis să mă ia cu el. Am rămas cu bunica până am împlinit 9 ani. În acel moment, m-am dus să locuiesc împreună cu unchiul meu, ca să încep să merg la școală, deoarece bunica mea nu avea nici un mijloc să mă susțină. În timp ce mătușa mea a plecat într-o călătorie, unchiul meu a intrat în camera mea și m-a violat în fiecare seară până când s-a întors mătușa. Am început să mă simt slabă și bolnavă. Mai târziu am aflat că sunt însărcinată. Când mătușa mea s-a întors, știam că trebuie să-i spun ce s-a întâmplat. Era supărată, dar nu putea să raporteze cazul poliției. Mi-a cerut să raportez eu violului poliției, din cauză că îi era frică că soțul i-ar face rău. Unchiul meu a fost arestat și a rămas în custodie.

Guvernul m-a luat de la casa mătușii și m-a dus la un centru maternal al organizației Silent Voices Maternity. Nivelul hemoglobinei era de 4, nu aveam nici o putere. În centru am fost îngrijită și am dat naștere unui băiețel. L-am numit pe copil Michael, de la arhanghelul care se luptă cu puterile întunericului. Copilul meu are acum două săptămâni. Mă bucur să văd acest copil, pe lângă durerea și suferința cae au fost. Mulțumesc Silent Voice și AFLA pentru dragostea și sprijinul lor.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer