Sprijinul tău salvează vieți! Donează 3,5% pentru sprijinirea femeilor în criză de sarcină


Sprijinirea femeilor în criză de sarcină și a copiilor nenăscuți înseamnă grijă pentru viitor. Alege să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit datorat statului către Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei. Anul acesta totul este mult mai simplu: poți trimite formularul 230 completat direct la noi, pe mail sau fizic.
Această posibilitate a fost implementată prin Ordinul 80 din 25 ianuarie 2022. Termen de depunere: 25 mai 2022.

Iată trei pași simpli prin care poți dona 3,5% din impozitul pe venit datorat statului către sprijinirea femeilor în criză de sarcină:

1. Descarcă formularul 230 precompletat cu datele Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei de la:
https://centrulsfantaelena.ro/wp-content/uploads/2022/02/Formular_230_2022_Asociatia-pentru-sprijinirea-femeii-insarcinate.pdf

2. Completează-l cu datele tale și semnează-l.

3. Scanează formularul și trimite-l pe adresa formulare@centrulsfantalena.ro sau vizitează-ne la unul dintre cele două centre ale Asociației și ia cu tine formularul completat.

Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” – Str. Virgiliu nr. 81, et. 8, ap. 801, Sector 1, București.
Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena” – Bd. Basarabia nr. 28 A, et 3, Sector 2, București.
Program de funcționare: Luni-Vineri 9-17

Vrei să ajuți mai mult? Trimite-le formularul 230 cu datele Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei prietenilor și cunoscuților tăi. Roagă-i să completeze, strânge formularele și adu-le la noi sau trimite-le scanate pe mail. Ulterior noi centralizăm formularele primite și le trimitem la ANAF-ul din fiecare sector/județ.

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei a înființat în 2017 Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”, iar în august 2020 a deschis Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena”.
În cadrul celor două centre ale Asociației, femeile în criză de sarcină, mamele singure și părinții care așteaptă nașterea unui copil beneficiază de ședințe gratuite de consiliere psihologică, asistență socială, grupuri de sprijin, cursuri de pregătire pentru naștere, alăptare și îngrijire a copilului, sprijin material de urgență și sprijin în găsirea unui loc de muncă.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer