O frumoasă cerere în căsătorie, care a inclus un al doilea inel, pentru sora cu sindromul Down

LifeSiteNews, Doug Mainwaring

Will Seaton, în vârstă de 25 de ani, și Ashley Schaus, de 23, au fost prieteni timp de câțiva ani. Când a venit momentul marii întrebări, Will s-a prezentat cu două inele – în loc de unul singur. Actuala sa logodnică l-a primit, în mod surprinzător, pe cel de-al doilea!

Will știa de multă vreme că o căsătorie între el și Ashley ar fi inclus-o, fără discuție, și pe sora acesteia, Hannah, o fată de 15 ani, cu sindromul Down. Ashley îi spuse clar asta, deoarece Hannah va fi mereu dependentă de ea.

Neînduplecat, Will a răspuns provocării în cel mai bun mod posibil, declarându-și dragostea și luându-și angajamentul față de amândouă.

Iată o fotografie de anul trecut, în care Will, îngenuncheat, scoate un inel și-i cere Hannei să-i fie „cea mai bună prietenă pentru totdeauna”.

Two_Rings_1_of_7

Ashley le-a povestit reporterilor de la TODAY că, după această scenă, Will „s-a uitat la mine în timp ce eu încercam să mă opresc din plâns. ‘Eu sunt următoarea?’, l-am întrebat. A îngenuncheat apoi în fața mea și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui.”

Frumoasele fotografii ce prezintă evenimentul se explică prin faptul că Will le-a făcut și surpriza unei ședințe foto viitoarei soții și viitoarei „celei mai bune prietene pentru totdeauna”.

„Am vrut să o includ și pe Hannah în această cerere, în eventualitatea în care ea nu va avea parte de o astfel de experiență. Hannah este o parte importantă a relației noastre și deja o văd ca pe o soră”, a spus Will.

„Am fost foarte surprinsă”, a mărturisit Ashley postului FOX59. „Will este grozav, dar e smerit, așa că acest gest m-a uluit. Ea a fost foarte fericită și mă gândesc cât de special trebuie să fi fost pentru ea.”

În ziua nunții lor, în octombrie, Will plănuiește să facă și „jurămintele prieteniei” cu Hannah, iar la ceremonie să danseze cu ea pe melodia „Best Friend” a lui Harry Nilsson.

Într-un interviu pentru ABC News, Hannah a spus că Will este minunat și că decizia de a o include și pe ea în acest moment special al vieții lor de cuplu a făcut-o „foarte fericită”. „M-a luat la pescuit și a făcut glume amuzante. Mă face să râd și are grijă de mine”, a mai spus ea.

„Hannah îmi amintește că există multe lucruri în viață pentru care poți fi recunoscător și de aceea n-ar trebui să luăm viața ca o presupunere”, a spus Will Seaton.
Sursă: https://www.lifesitenews.com/pulse/beautiful-marriage-proposal-includes-a-second-ring-for-a-special-sister

Traducere realizată de Maria Cruț.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer