Breaking news: oferim o bursă la cea mai importantă conferință despre criza de sarcină din lume


În perioada 28-30 aprilie 2021 se va desfășura online a 50-a ediție a Conferinței Heartbeat Internațional, cea mai importantă conferință despre criza de sarcină organizată în întreaga lume. Conferința se organizează neîntrerupt de 50 de ani, iar organizatorii au pregătit peste 50 de ateliere, transmisiuni live și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Participând la conferință aveți șansa ca pe parcursul celor 3 zile să cunoașteți persoane care și-au dedicat 30, 40 sau chiar 50 de ani din viața lor sprijinirii femeilor în criză de sarcină. Au făcut-o cu multă dragoste, cu multă perseverență, iar acum au o dorință foarte mare de a-i sprijini pe cei aflați la început de drum.

Pe lângă dedicarea extraordinară și profesionalismul acestor oameni, conferința aniversară are și un mesaj emoționant despre munca grea realizată fără întrerupere timp de cinci decenii: conferința Heartbeat International și echipa Heartbeat International se întorc acasă. Acasă în Ohio, acolo unde în 1971 Peggy Hartshorn împreună cu o mână de oameni au pus bazele rețelei care astăzi numără peste 2.800 de centre de sprijin pentru femeile în criză de sarcină. În acești 50 de ani, în fiecare an conferința a fost organizată în alt oraș și poate că acesta este unul dintre cele mai bune exemple de ce înseamnă un efort susținut pentru a dezvolta cultura pro-viață la nivel local.

Pentru mine e un prilej bun pentru a spune „Mulțumesc, Heartbeat International, pentru tot ce faceți în sprijinul femeilor în criză de sarcină, pentru tot ce faceți în sprijinul culturii vieții din întreaga lume și pentru sprijinul oferit dezvoltării centrelor din România!”. Știu că cel mai bun mod de a ne manifesta recunoștința pentru sprijinul primit este să sprijinim mai departe, de aceea anul acesta vom oferi, în premieră, o bursă pentru un loc la Conferința Heartbeat International online unei persoane care NU lucrează într-un centru sau într-o organizație de sprijin pentru femeile în criză de sarcină, dar își dorește cu tot sufletul să ajute, să se implice și să se dezvolte în acest domeniu.

Condiția este să poată participa la cel puțin 90% dintre ateliere, ținând cont că înregistrările vor fi disponibile pe platformă pentru o perioadă de 10 zile.

Cei care doresc să se înscrie pentru a primi bursa trebuie să trimită o scrisoare de motivație, în care să povestească pe îndelete cum văd problematica crizei de sarcină, dacă au întâlnit femei în criză de sarcină, cum văd implicarea în viitor în acest domeniu, precum și o recomandare de la o persoană care poate argumenta seriozitatea și dorința de a face ceva pentru femeile în criză de sarcină.

Documentele se trimit pe adresa alexandra.nadane@centrulsfantaelena.ro până în 20 martie 2021.

Costul de participare la conferința online variază între 199$ și 299$, în funcție de perioada înscrierii și de statutul organizației.

Anul acesta conferința se organizează în format fizic pentru cei din SUA în perioada 27-30 aprilie și în format online pentru cei din spațiul internațional în perioada 28-30 aprilie.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer