Amy Coney Barrett este mamă a 7 copii și a fost nominalizată de Donald Trump la Curtea Supremă


Amy Coney Barrett a fost nominalizată de președintele Donald Trump pentru Curtea Supremă SUA. Amy are 48 de ani, este din New Orleans, este catolică și, împreună cu soțul ei, Jesse M. Barrett, au 7 copii. Amy și Jesse au fost colegi la Facultatea de Drept a Universității Notre Dame.

În timp ce se pregăteau să se căsătorească, preotul i-a încurajat să stea de vorbă cu un cuplu care era deja căsătorit. Familia cu care au vorbit se pregătea să adopte un copil cu nevoi speciale. După această întâlnire, Amy și Jesse au început să vadă adopția ca o modalitate de a spori dragostea în familie și de a-i ajuta pe copii.

Procesul de adopție a celor doi copii din Haiti, Vivian și John Peter, a început după nașterea Emmei, primul lor copil biologic. Între timp s-a născut Tess, al doilea copil biologic, iar la câteva luni distanță, Vivian a ajuns în familia lor.

În momentul adopției, Vivian avea 14 luni și cântărea 5,44 kg. Era subnutrită, nu scotea nici un sunet și nu putea să stea în picioare. Medicii le-au spus părinților adoptivi că este posibil ca Vivian să nu vorbească și să nu meargă niciodată, dar Amy și Jesse au mers înainte, oferindu-i dragostea și sprijinul lor. Între timp Vivian a devenit pasionată de alergat la crosuri, iar Amy a spus că este un copil foarte vorbăreț.

Benjamin, cel mai mic dintre copiii lor biologici, are nevoi speciale. Patrick Schiltz, judecătorul districtual al SUA, a spus că Amy și Jesse au aflat în timpul sarcinii despre posibilitatea ca Benjamin să se nască cu Sindrom Down și au ales să păstreze sarcina.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer