Veronica Iani publică o poveste incredibilă despre cât de mult contează să-ți înveți copiii să aleagă binele


Dacă încă n-ai aflat despre cărțile de povești ale Veronicăi Iani, uită-te la acest vlog făcut de Ilinca Caziuc, o fetiță de 8 ani din București.

Aseară Veronica Iani a publicat o nouă povestire pe scrieopoveste.ro. Se numește „Cucul Ruf și puiul de gâscă” și este despre cât de mult contează să-ți înveți copiii să aleagă binele, chiar dacă de multe ori este greu.

Personal cred că e cea mai potrivită povestire pentru a explica copiilor problematica crizei de sarcină.

Iată ce a scris Veronica Iani pe pagina ei de Facebook:

„Copiilor mei le-am spus încă de când erau mai mici că, în viață, apar momente de răscruce, când ai de ales calea pe care să mergi mai departe. Calea ușoară, de obicei, nu este și cea corectă. De alegerea pe care o faci poate să depindă toată viața din acel moment.

Uneori, de o alegere depinde însă chiar viața sau moartea. În povestire este vorba despre un pui de gâscă, în societate poate fi vorba despre viața unui copil nenăscut, atunci când mama lui este în ceea ce se numește criză de sarcină.

Învățați copiii să aleagă după adevăr, nu după ușurință! Adevărul le va fi cea mai bună temelie a vieții lor și cea mai bună temelie pentru a avea legături folositoare cu cei din jur și, în ultimă instanță, cu Dumnezeu. Temelia bună în copilărie se pune!”

Povestea poate fi citită aici.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer