Cântăreața Alicia Keys era cât pe ce să fie avortată. La rândul ei a fost la un pas să-și avorteze fiul, dar o melodie a ajutat-o să aleagă viața


Alicia Keys este o cântăreață și pianistă celebră. A câștigat 16 premii Grammy și a vândut milioane de albume. Totuși, toate aceste lucruri extraordinare nu s-ar fi întâmplat dacă mama ei, Terry Augello, ar fi făcut avort, în criza de sarcină prin care a trecut când a fost însărcinată cu Alicia.

Terry a rămas însărcinată cu Alicia în timp ce era într-o relație scurtă cu însoțitorul de zbor Craig Cook. Ea s-a luptat mult cu lipsa de sprijin a celor din jur, lipsă care o împingea la avort, și în final a ales viața pentru fiica ei. Fiica va deveni celebră și una dintre persoanele celebre care erau cât pe ce să fie avortate, alături de Jeff Bezos, Céline Dion, Steve Jobs, Cristiano Ronaldo și alții.

Mama Aliciei și-a asumat provocarea de a crește singură o fetiță în cartierul newyorkez Hell’s Kitchen, care era o zonă periculoasă. Alicia a spus despre locul copilăriei că era „greu, periculos, dificil și înfricoșător. Nici nu pot să-mi imaginez astăzi, ca mamă, să-mi trimit copilul pe acele străzi. Dar dacă trebuia, ce era să facă mama mea? Ea trebuia să meargă la muncă, eu trebuia să merg la școală. Trebuia să trăim. Sunt atât de recunoscătoare că a ales ca eu să trăiesc și o apreciez enorm”.

La rândul ei, Alicia a trecut printr-o criză de sarcină atunci când a rămas însărcinată cu al doilea copil. Alicia este căsătorită cu producătorul și rapperul Swizz Beatz. Lucra din greu la al șaselea album și avea o viață încărcată de probleme. „I-am spus medicului că nu eram pregătită. Acesta era cel mai rău moment în care putea să apară o sarcină. Lucrez la următorul meu album. Soțul meu tocmai a intrat la Harvard Business School. În plus, am băut foarte mult”.

Dumnezeu a ajutat-o printr-o melodie pe Alicia Keys să aleagă viața:

„În timp ce mă luptam foarte mult cu gândul avortului am intrat într-o seară în studio și am început să ascult « More Than We Know » (Mai mult decât știm), o melodie pe care am scris-o împreună cu Swizz. Versurile sunt despre faptul că suntem capabili să facem mai multe lucruri decât ne-am putea imagina vreodată. Ochii mi s-au umplut de lacrimi. Cum aș fi putut elimina potențialul acestui copil frumos? Această lumină care i-ar putea atinge pe alții într-un mod în care nu puteam visa? Pentru mine melodia a fost cel mai puternic mesaj că trebuie să continui sarcina.”

Aceste momente din viața Aliciei Keys și a familiei ei au devenit cunoscute publicului larg după ce cântăreața și-a publicat recent cartea autobiografică „More Myself: A Journey”.

Fiul ei, Genesis, s-a născut în decembrie 2014, iar acum Alicia Keys este o mamă fericită a doi copii. Însă povestea ei de viață arată cât de teribilă este criza de sarcină și cum multe femei simt că n-au de ales decât avortul. Alicia chiar s-a simțit așa, chiar dacă era o cântăreață de succes, premiată, cu o familie iubitoare, cu milioane de dolari în bancă. S-a simțit speriată și copleșită de vestea unei sarcini neașteptate.

Și atunci, nu e deloc greu să-ți dai seama cum se va simți o femeie care se luptă cu lipsa de bani, cu lipsa de sprijin a partenerului sau cu lipsa de sprijin a familiei, când află că e însărcinată.

Mărturia Aliciei Keys arată că, de cele mai multe ori, femeile nu fac avorturi pentru că disprețuiesc viața, ci pentru că adesea sunt disperate, vulnerabile și cred că nu au altă opțiune. Ceea ce trebuie să facem noi, cei pro-viață, este să le sprijinim. Să nu uităm că o criză de sarcină poate apărea în viața ORICĂREI femei, indiferent de mediul din care provine.

Alicia Keys a ales viața copilului ei după ce a ascultat o melodie care în conștiința ei a răsunat ca un îndemn pro-viață . Distribuie și tu materiale pro-viață și materiale care vorbesc despre faptul că avem puterea să alegem binele! Un share poate salva o viață.

Sursă: Live Action

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer