Samantha Dean a fost ucisă pentru că nu a vrut să facă avort


Nu sunt fan al știrilor despre violențe, dar cred că există categorii de violențe care nu sunt receptate la dimensiunea lor reală și nici motivația lor reală nu este receptată suficient. Între ele se numără violența, până la ucidere, a femeilor însărcinate. Uciderea este prima sau a doua cauză a mortalității femeilor însărcinate, în funcție de stat; motivația este chiar faptul că sunt însărcinate. Tulburător, teribil și cvasi-necunoscut.

Așa că o să postez astfel de știri tragice pentru a realiza dimensiunile acestui tip de violență și a realiza faptul că el este vârful presiunii asupra femeilor de a avorta pentru că cineva, cel mai adesea tatăl copilului, este deranjat de existența copilului nenăscut din burtica lor.

Pe de altă parte, cred că această cunoaște insuficientă le lipsește pe femei de a avertizare temeinică despre cât de periculoase pot deveni unele relații nepotrivite – Samantha Dean era de 6-7 ani în relație cu tatăl copilului și, după o întâlnire în care tatăl copilului a fost agresiv, le-a spus colegilor că, dacă cumva va fi omorâtă, primul suspect va fi acel bărbat.

Un fost ofițer de poliție din Texas a recunoscut că și-a împușcat mortal iubita și copilul lor nenăscut, pentru că aceasta nu a vrut să facă avort.

După ce vreme de patru ani a susținut că nu este vinovat, fostul ofițer de poliție din Austin, SUA, VonTrey Clark, în vârstă de 36 de ani, va primi o pedeapsa de închisoare pe viață, fără drept de eliberare, ca parte a acordului de recunoaștere a vinovăției. Procurorii au cerut anterior pedeapsa cu moartea.

Clark a mărturisit că a ucis-o pe Samantha Dean, de 29 de ani, care era consilier al victimelor în cadrul poliției din Austin, în 2015, în timp ce ea era însărcinată cu șapte luni cu copilul său. Trupul Samanthei a fost găsit în februarie 2015 în spatele unei clădiri de birouri pustii. Fusese împușcată de trei ori.

Clark i-a cerut Samanthei Dean să facă avort pentru că el avea o familie cu o altă femeie. Când Samantha a refuzat să facă avort, Clark a angajat un bărbat și o femeie pentru a o ucide, pentru 5.000 de dolari.

Clark a fugit în Bali, Indonezia, și a fost concediat de la Departamentul de Poliție din Austin în iulie 2015. Poliția indoneziană l-a reținut pe Clark în august pe o problemă legată de viză și a fost extrădat în SUA o lună mai târziu.

Familia Samanthei Dean a fost prezentă în sala de judecată.

„Singura persoană la care mă pot adresa pentru sfaturi sau sprijin moral a dispărut, din cauza ta”, a spus sora mai mică a lui Samantha, Taylor Dean. Mi-ai furat persoana preferată.

Dar asta nu este tot. Ai furat un copil nevinovat, mi-ai furat nepoata. Este incredibil că cineva atât de mic poate aduce atâta bucurie. Și ne-ai furat amintirile viitoare.”

Mama Samanthei a vorbit și ea.

„Acest bărbat de aici”, a spus Kimberly Dean, îndreptându-se către soțul ei, „este un bărbat adevărat. Ce ai făcut i-a sfâșiat sufletul.”, a spus ea.

Ea a spus că în zilele dinaintea uciderii fiicei sale, Samantha a cumpărat scaunul pentru mașină pentru copil. Era însărcinată cu o fată, care ar fi primit numele de Madeline.

„Dumnezeu îți oferea ocazia să faci ceea ce trebuie și să găsești dragoste printr-un mic heruvim care ți-ar fi înmuiat sufletul”, a spus ea. „Madeline a fost șansa ta de a îmbunătăți lucrurile. Știu că te-ar fi iubit necondiționat. Cu toate acestea, ai ratat această oportunitate și ai ales să o omori.”

Sursă: FoxNews

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer