Invitație – Prima Conferință Națională „Ajută mama și copilul” pentru Sprijinirea Femeilor în Criză de Sarcină


Sunteți voluntar sau lucrați într-un centru care oferă consiliere și sprijin pentru femeile în criză de sarcină? Sunteți asistent social, psiholog sau coordonator de centru și simțiți că munca dumneavoastră e frumoasă, dar aveți nevoie să vă dezvoltați? Vreți să cunoașteți persoane care lucrează în alte centre pe poziții similare cu care să faceți schimb de experiență?

Dacă răspunsul este da, vă invităm la Prima Conferință Națională „Ajută mama și copilul” pentru Sprijinirea Femeilor în Criză de Sarcină.

Conferința va avea loc în perioada 4-6 octombrie 2019 la Bușteni, în județul Prahova.

Programul include ateliere pentru coordonatorii de centre, pentru psihologi și asistenți sociali susținute de persoane cu experiență în fiecare domeniu, precum și sesiuni dedicate schimbului de experiență.

Taxa de participare este 300 ron.

– costul include cazarea, mic dejun, prânz și cină, precum și mapa participantului;

– costul nu include transportul dus-întors domiciliu – Bușteni.

Înscrierea se face prin trimiterea unui dosar de înscriere alcătuit din CV personal, CV organizație și scrisoare de intenție pe adresa de mail conferintaajuta@gmail.com.

Înscrierile se fac până pe 30 iulie 2019. Acceptarea sau neacceptarea va fi comunicată prin mail, pe 10 august. Pentru orice alte informații, vă rugăm să scrieți mail la adresa conferintaajuta@gmail.com.

Evenimentul este organizat de Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”, cu sprijinul Asociației România pentru viață.

Sursă: Centrul Sf. Alexandra

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer