Ateliere pentru viață susținute la Școala de Vară „Credința altfel” organizată de Episcopia Caransebeșului

Zile frumoase alături de tinerii participanți la Școala de Vară „Credința altfel” organizată de Episcopia Caransebeșului în parteneriat cu ATOR Banatul de Munte și Centrul Moniom la Centrul de agrement „Arcidava” de la Vărădia.

Școala de vară este coordonată de Părintele Mihai Ciucur, inspector eparhial în cadrul Departamentului de Tineret al Episcopiei Caransebeșului, un preot foarte dedicat care dăruiește dragoste, timp și implicare organizând numeroase activități de tineret.

Participă 30 de tineri deschiși și împlicați în activități de voluntariat. Este o bucurie să-i cunosc, să învăț din experiențele lor și să petrecem timp împreună. Ieri am început cu un atelier despre dependențe, bullying, abuzuri, violență, relații toxice și relații sănătoase, alegeri și responsabilitate în viețile tinerilor. Astăzi continuăm cu un atelier de debate despre identitate, iar joi vom continua cu un atelier despre criza de sarcină, alegerea vieții și acțiuni de sprijinire a vieții.

Cred că atelierele pentru viață ar trebui să reprezinte o componentă în cât mai multe tabere și evenimente care își propun să formeze tinerii pentru că răspund la nevoile și întrebările lor.

187 07

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer