Să strigi de pe acoperișuri că ești pro-viață e puțin față de… Joy Villa care a purtat la Grammy 2018 o rochie pictată cu un bebeluș nenăscut și o poșetă inscripționată „Alege viața”!

Cine vrea să vadă o femeie pro-viață hotărâtă are acum și o fotografie minunată cu ea!

Pe 28 ianuarie 2018, cântăreața Joy Villa a participat la Premiile Grammy, iar cu această ocazie a purtat o rochie albă pictată cu un copil nenăscut, înconjurat de culorile curcubeului, și o geantă cu sloganul „Choose Life!” („Alege viața!”).

Cântăreața a declarat că a îmbrăcat această rochie pentru a-și afirma clar sprijinul pentru protejarea vieții copiilor nenăscuți și pentru a promova opțiunea încredințării spre adopție în locul avortului pentru femeile aflate în criză de sarcină.

Ea însăși, când avea 21 de ani și a trecut printr-o criză de sarcină, a ales să nu facă avort ci să nască copilul și să îl încredințeze spre adopție.

În pictură, copilul este înconjurat de curcubeu, semn al potențialului pe care îl are fiecare om în viață, potențial care există odată cu momentul concepției.

Mărturia ei este cum nu se poate mai hotărâtă… dar tu cum alegi să-ți susții public convingerile pentru viață?

De exemplu, dacă nu ai fost – și, cu atât mai mult dacă ai fost – la Marșul pentru viață 2014 „Adopția, o alegere nobilă”, vino pe 24 martie la Marșul pentru viață 2018 „O lume pentru viață” și la celelalte evenimente din cadrul Lunii pentru viață 2018 „O lume pentru viață”.

P.S. Dacă cineva are o idee de eveniment de modă în Luna pentru viață, vă rog scrieți-mi! Joy Villa e prea frumoasă ca să rămână singură în gestul ei!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer