Cristiano Ronaldo, cel mai bun sportiv european din 2017. Mama lui a încercat să-l avorteze…

Fotbalistul de origine portugheză Cristiano Ronaldo de la Real Madrid a fost desemnat cel mai bun sportiv european din 2017 în urma sondajului realizat de agenția poloneză PAP.

În 2017, Ronaldo a obținut al cincilea „Balon de Aur” din carieră și premiul The Best acordat de FIFA. În prezent este îndrăgit de milioane de fani de pe toate continentele, dar pentru că mama lui a vrut să-l avorteze putea să nu mai fie astăzi printre noi, așa cum nu mai sunt zeci de milioane de vieți care ar fi putut realiza multe lucruri bune în această lume.

Când Dolores Aveiro, mama fotbalistului Cristiano Ronaldo era însărcinată cu el avea deja trei copii, iar soțul era alcoolic.

În 1984, avortul era interzis în Portugalia și doctorii nu au vrut să o ajute să facă avort. A încercat singură: în autobiografia ei povestește cum a consumat alcool și a făcut efort fizic pentru a declanșa avortul. Dar, în 5 februarie 1985, copilul s-a născut. A fost botezat Ronaldo, după Ronald Reagan, actorul favorit al tatălui său.

Vorbind la lansarea autobiografiei, mama lui Ronaldo a spus că acesta știe ce s-a întâmplat când era însărcinată cu el:

„Uite, mamă, ai vrut să mă avortezi, dar eu țin casa acum!”

Gândindu-ne că avortul ne-ar fi lipsit de acest mare sportiv, nu putem să nu ne întrebăm: Câți alți mari sportivi ne-ar fi înfrumusețat viețile dacă ar fi avut șansa să se nască?

Surse: Agerpres, Revista pentru viață nr. 5

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer