Centrul „Sfânta Alexandra Împărăteasa” împlinește 3 ani de activitate. Vă așteptăm la Gala caritabilă „Împreună pentru viață”


Pe 1 octombrie 2020, Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” împlinește 3 ani de activitate. Datorită implicării dumneavoastră, peste 450 de femei în criză de sarcină, părinți care așteaptă să li se nască un copil și familii aflate în dificultate au putut beneficia de sprijinul de care aveau mare nevoie: servicii gratuite de consiliere psihologică, asistență socială, sprijin în găsirea unui loc de muncă, acces la cursuri și webinarii educative: pregătire pentru naștere, alăptare, creșterea și îngrijirea copilului.

Vă mulțumim tuturor celor care ne sprijiniți în mod constant cu rugăciuni, încurajări, gânduri bune și donații! Toate acestea ne ajută să dezvoltăm noi proiecte.

În 25 august s-a împlinit o veche dorință: Linia verde 0800.070.013 – o linie telefonică gratuită, dedicată sprijinirii femeilor în criză de sarcină. În funcție de reședința celor care apelează, solicitarea este preluată de către Centrul Sf. Alexandra sau de către Centrul Sf. Elena – pentru cei care nu au aflat, în 16 august asociația noastră a deschis un al doilea centru de profil, Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena”.

În viitorul apropiat, Centrul Sf. Alexandra își va extinde activitatea oferind următoarele servicii gratuite: consiliere pentru femeile care au pierdut sarcina, consiliere și terapie post-avort, consiliere de cuplu și familie, consiliere post-divorț, terapie pentru femeile care au trecut prin situații de abuz și traumă.

Vă invităm să ne fiți alături în continuare. În fiecare an, Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei organizează Gala caritabilă „Împreună pentru viață”, cu scopul de a strânge fonduri care să asigure continuarea funcționării Centrului „Sfânta Alexandra Împărăteasa”. Anul trecut ne-am întâlnit cu o parte dintre dumneavoastră într-un cadru festiv. Anul acesta, restricțiile nu ne permit organizarea unui eveniment similar. Din acest motiv am decis să organizăm Gala caritabilă „Împreună pentru viață” 2020 într-un format nou: o întâlnire de socializare la terasa din Grădina Floreasca (Bulevardul Mircea Eliade nr. 16, București). Evenimentul va avea loc joi8 octombrie 2020, la ora 19.00 și putem primi 20 de invitațiRezervările se fac pe adresa contact@centrulalexandra.ro, până pe 6 octombrie la ora 24.00.

Pentru că ne dorim ca informațiile despre activitățile organizate de Centrul „Sfânta Alexandra Împărăteasa” să fie accesibile și celor care nu pot participa fizic la Gală, miercuri, 7 octombrie, de la ora 18.00, vom prezenta live pe pagina Centrului „Sfânta Alexandra Împărăteasa” activitățile desfășurate până acum și veți avea ocazia să-i cunoașteți pe cei care lucrează în cadrul Centrului.

Pentru cei care dorinți să sprijiniți în continuare activitatea Centrului de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”, iată 5 modalități prin care puteți dona ușor:

  • donați cu cardul prin aplicați Mobilpay, urmând acest link;
  • donați prin Paypal folosind acest link.
  • donați ziua de naștere pentru deschiderea noului centru prin platforma Galantom (pentru detalii tehnice vă rugăm să ne scrieți la tudor.butu@centrulalexandra.ro);
  • donează 20% din impozitul datorat statului către Centrul de consiliere Sf. Alexandra (până la 31 decembrie 2020). Detalii aici.
  • setați o donație lunară recurentă de 10 RON/3€/3$ în conturile de mai jos;

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei

Cod fiscal: 36913780

Conturi:

RO79RNCB0082153361040001 LEI

RO52RNCB0082153361040002 EURO

RO25RNCB0082153361040003 USD

Deschise la BCR Unirii

Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” este situat în Str. Virgiliu nr. 81, Sector 1, București, iar Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena” se află în Bd. Basarabia nr. 28 A, Sector 2, București.

Sursă: Centrul Sf. Alexandra

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer