Roxana Dragomir a murit. Tânăra de 26 de ani a ales să se sacrifice pentru fiica ei, refuzând avortul după diagnosticul de cancer

Roxana-Dragomir_ultima-fotografie

Nu putem să facem topuri ale curajului și nici topuri ale dragostei. Dar Roxana, din dragoste pentru fiica ei Maya, a urcat pe cel mai înalt vârf al curajului și dragostei: „Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi” (Ioan 15, 13). Roxana este cu adevărat mama și prietena fiicei ei și a împlinit cuvântul Mântuitorului Iisus Hristos. Cred că, pentru cei care încep Postul Mare, este un exemplu că și azi pot să fie împlinite cuvintele Domnului.

Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i țină pe soț și pe fiică vrednici de ea!

Observator.tv, 24 februarie 2017

Roxana Dragomir, o tânără de 26 de ani din Focșani care a refuzat avortul și și-a amânat tratamentul pentru cancer, alegând să se sacrifice pentru a o aduce pe lume pe fiica ei, Maya, a decedat în seara zilei de 24 februarie 2017.

„Abia reuşesc să-mi adun gandurile să pot relata ce s-a intamplat. Roxana a decedat în urma cu ceva timp. Din păcate organismul ei nu a mai facut faţă. În urma cu 3 zile a intrat in coma, până asta-seara cand a facut infarct nemaiputand fi resuscitată. Nu am cuvinte să pot spune cat de rau ne pare. A fost o curajoasă până in ultimul moment! Nu se mai chinuie acum, este bine! Te iubim enorm Roxana! Vei ramane tot timpul in inimile noastre! Să ne rugam pentru odihna sufletului ei! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Ajutor pentru Roxana.

Roxana a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată.

Nu a renunţat la sarcină, pentru a-şi îngriji mai întai de toate sănătatea, ci a ales să îşi aducă pe lume copila, chiar dacă asta a însemnat să îşi pună în pericol propria viaţă (foto sus – ultima imagine în care apar mama și fiica).

„Pentru a supravieţui a trebuit ca Maya sa vină pe lume prematur, iar mamei să i se amputeze piciorul. Roxana a văzut-o pe Maya doar la nastere câteva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator, iar Roxana trimisă la alt spital pentru amputarea piciorului”, au scris prietenii şi familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook în luna ianuarie a acestui an.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer