Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” are un nou coordonator


Începând din 7 septembrie 2020, Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” are un nou coordonator. Tudor Buțu a absolvit în 1999 Facultatea de Istorie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, iar în 2017 a încheiat studiile la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București. În 2004 a absolvit un master ȋn Studii Europene la Universitatea din Leipzig, Germania, iar până în prezent a lucrat ca manager într-o companie româno-austriacă. Din 2016, Tudor coordonează organizarea Crosului pentru viață, eveniment caritabil care a reunit în șase ediții 1.731 de participanți. Este căsătorit și are două fete.

Despre acest nou început, Tudor a declarat:

„Ce faci, te face. Astfel aș sintetiza tot ceea ce s-a întâmplat cu mine din anul 2012, când am început să studiez Teologia și când am organizat primul concurs de alergare ȋn scop caritabil ȋn Munții Cozia. Este o mare bucurie să văd cum au înaintat lucrurile ȋn acest interval de timp, din simplu fundraiser și organizator de evenimente caritabile am ajuns, iată, coordonator al Centrului Sf. Alexandra. Mulțumesc Alexandrei Nadane pentru încredere și mă rog lui Dumnezeu să ne ajute să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne vom propune să realizăm‟.

Mă bucur foarte mult că Tudor a acceptat să se alăture echipei Centrului Sf. Alexandra în calitate de coordonator. Un da spus într-un moment important, atunci când a preluat organizarea Crosului pentru viață, i-a deschis inima către o nevoie vitală: sprijinirea femeilor în criză de sarcină și a copiilor nenăscuți. Binele se construiește continuu, iar această necesitate de permanentă dezvoltare există și în domeniul sprijinirii femeilor în criză de sarcină. Voi fi în continuare alături de echipa Centrului de consiliere și sprijin pentru părinți și copii «Sfânta Alexandra Împărăteasa», iar activitatea mea va continua la Centrul de consiliere și informare «Sfânta Împărăteasă Elena» și prin implicarea în noi proiecte pro-viață. Ambele centre funcționează în cadrul Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei.

Sursă: Centrul Sf. Alexandra

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer