Clip emoționant: un băiat îi cântă fratelui lui mai mic, un bebeluș cu Sindrom Down


Priviți acest clip cu doi copii adorabili. Rayce îl ține în brațe pe fratele lui mai mic, Tripp, un bebeluș cu Sindrom Down, în timp ce fredonează câteva versuri din melodia „10.000 Hours”. Mama lor spune că versurile cântate de Rayce se potrivesc incredibil cu relația dintre Rayce și fratele lui mai mic.

„Aș petrece zece mii de ore și încă zece mii

Oh, dacă de asta este nevoie să mă apropii de inima ta dulce,

S-ar putea să nu ajung niciodată acolo, dar o să încerc,

Dacă sunt zece mii de ore sau restul vieții mele

Te voi iubi”

Clipul video a fost postat pe Facebook în urmă cu două săptămâni de mama lor, Nicole Powell, și a strâns până acum peste 2,7 milioane de vizualizări. Nicole a scris în descrierea clipului: „Dragostea nu depinde de cromozomi. Nu suntem toți diferiți?”, iar ulterior a dezvăluit că medicii le-au recomandat să îl avorteze. „Am spus categoric nu. Durează să înveți să ai grijă și iubire, dar nu exact de acestea are nevoie lumea?”

În Uniunea Europeană, 96% dintre copiii cu Sindrom Down sunt avortați, doar pentru că au Sindrom Down.

Închideți ochii pentru două secunde și imaginați-vă cum ar arăta o lume în care fiecare copil cu Sindrom Down ar fi îmbrățișat și iubit cu dragostea pe care Rayce o are pentru Tripp.

Cum ar fi dacă, în loc să li se ia viața, copiii cu Sindrom Down ar fi primiți cu brațele deschise de către familiile lor și de către noi toți și ar auzi aceleași versuri?

Cu siguranță am trăi într-o lume în care ar prima dragostea, sprijinul, spiritul de jertfă pentru cei din jur și solidaritatea, nu numai față de persoanele cu Sindrom Down, ci în general.

Dar dacă nu avem dragoste și nu suntem solidari cu 96% dintre copiii cu Sindrom Down și ni se pare în regulă să fie avortați, atunci, de fapt, în aceeași măsură suntem indiferenți față de cei din jurul nostru în general.

Nu putem avea două măsuri în sufletul nostru, indiferent de justificările pe care le invocăm ori cuvintele frumoase pe care le folosim pentru a ascunde adevărul.

Mulțumim Nicole, JJ Grieves, Rayce, Tripp, Jayce, Grayce și Reese pentru lecția aceasta minunată!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer