Pe 14 septembrie va avea loc un training pentru formatorii din cadrul proiectului „Viitorul e al tău, dacă îl construiești cu grijă”


Asociația România pentru viață organizează sâmbătă, 14 septembrie, între orele 13.00 și 20.00, în București, un training pentru formatorii din cadrul proiectului „Viitorul e al tău, dacă îl construiești cu grijă”. Scopul trainingului este să pregătească formatori. Prezentările abordează teme precum: abuz, relații toxice, violență, dependențe (jocuri video, jocuri de noroc, pornografie etc.), trafic de persoane, criza de sarcină, sindrom post-avort, responsabilizarea față de libertatea personală și libertatea altora.

Dacă doriți să vă înscrieți în proiect, vă rugăm să trimiteți un dosar de înscriere format din CV, scrisoare de intenție și recomandarea unui profesor sau a unui mentor, pe adresa romaniapentruviata@gmail.com.

Dacă sunteți o organizație/instituție din țară și doriți să organizați un training similar pentru formatorii din comunitatea dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți pe adresaromaniapentruviata@gmail.com.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer