A IX-a ediție a Marșului pentru viață la Roma


Sâmbătă, 18 mai, zeci de mii de oameni au participat la Marșul pentru viață de la Roma „susținând viața fără excepție”. Lor li s-au alăturat persoane publice, oameni politici și grupuri de susținători pro-viață din Franța, Spania, Germania, Polonia, România, Estonia, Olanda, Croația, Canada, Statele Unite, Brazilia, Argentina și Noua Zeelandă.

Coda Nunziante, președintele Comitetului Marșului pentru viață din Italia a declarat că „mai mult decât cifrele, ceea ce se dezvoltă de la an la an este conștiința noastră de a duce o luptă morală și civilă pentru cei care nu se pot apăra”.

La Marșul pentru viață de la Roma a vorbit și Michelle Kaufmann, în numele Marșului pentru Viață din Noua Zeelandă: „Astăzi sunteți o lumină a speranței și a bucuriei, a vindecării și a păcii pentru toți cei care suferă. Astăzi sunteți o voce pentru acei copii prețioși. Mulțumesc!!”.

Pancarta Marșului pentru viață din România „Unic din prima secundă” a ajuns la MPV Roma, chiar dacă n-am fost acolo: a fost purtată de Francesco Pozzetti de la Studenți pentru viață Italia.

Întregul eveniment a fost transmis în direct și retransmis în toată lumea de cel mai important post de televiziune american catolic, Ewtn.

La finalul Marșului a fost anunțată data Marșului de la Roma din anul următor: sâmbătă, 23 mai 2020.

Sursă: Corrispondenza Romana

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer