Când aud cum vorbesc oamenii politici americani despre viață și sprijinirea femeilor în criză de sarcină… îmi dau seama că avem mult de lucru


Când aud cum vorbesc oamenii politici americani despre viață și sprijinirea femeilor în criză de sarcină… îmi dau seama că avem mult de lucru.

Urmăresc periodic declarațiile unor oameni politici americani, discursurile, dezbaterile din Congresul SUA, dar mai devreme am participat la o discuție non-formală cu un senator american care vorbea despre proiectele pro-viață pe care le are și despre activitatea pro-viață din Congresul SUA cam în stilul în care povestim când ne întreabă cineva ce mai facem, adică foarte firesc, obișnuit. Cu temele făcute, cu o cunoaștere temeinică a problematicii pro-viață și a problemelor cu care se confruntă femeile în criză de sarcină.

Da, în SUA e dramă cu legalizarea avortului până la naștere la New York și în multe alte privințe, dar n-am văzut pe cineva care să se plângă și să spună că s-a terminat lumea, că nu se mai poate schimba sau construi nimic. Dimpotrivă, oamenii pro-viață din SUA lucrează foarte profesionist, constant și zilnic.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer