Cardi B, triplu-laureată la premiile MTV, a refuzat să avorteze când a fost presată în numele carierei: „Am născut un copil și câștig în continuare”

Foto: Michael Loccisano/Getty Images for MTV

Nu știu dacă rapperița Cardi B este pro-viață sau nu, dar e sigur că tocmai a folosit un mare eveniment muzical pentru a transmite un mesaj pro-viață!

Cardi B a câștigat la MTV Video Music Awards 2018 premiile pentru „Cel mai bun nou artist”, „Cea mai bună colaborare” și „Melodia verii”. A avut 12 nominalizări și a deschis spectacolul.

Dacă Madonna a oferit ratarea serii, vorbind  despre sine în loc să vorbească despre subiectul discursului ei, care trebuia să fie un omagiu pentru Aretha Franklin, Cardi B a oferit discursul serii: deși i s-a spus că ori avortează, ori își ratează cariera, iată că în iulie a născut-o pe Kulture, iar în august a fost omul serii la MTV VMA.

Așadar tema discursului ei a fost: o femeie nu trebuie să aleagă avortul pentru a reuși în carieră.

„Cu câteva luni în urmă o mulțime de oameni îmi spuneau: «Știi că te joci cu propria carieră? Ești pe punctul de a avea un copil. Ce faci?» Și, așa cum știți, am născut un copil, am avut grijă de el, iar acum câștig în continuare!”

Apoi, Cardi B a mulțumit fanilor, familiei și prietenilor pentru dragostea pe care i-au arătat-o, pe care o consideră un dar de la Dumnezeu care nu poate fi comparat cu nimic.

Cardi B este căsătorită cu rapperul Offset. Într-un interviu din aprilie, ea a dezvăluit că au fost persoane din jurul ei și din online care au presat-o să-și avorteze copilul, dar a refuzat pentru că „nu am vrut să am de-a face cu nimic din ce înseamnă avortul”.  În interviu a folosit termenul „dezgustată” pentru a descrie ce a simțit când i s-a spus că trebuie să aleagă între carieră și copil – un motiv de presiune folosit adesea de către susținătorii avortului.

Nu știu dacă Cardi B e pro-viață, dar binele și realitatea sunt pro-viață!

Sursă: Live Action

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer