Doctorii i-au spus de 20 de ori femeii să facă avort, pentru că fiul ei se va naște fără creier și nu va supraviețui. Acum băiatul are 4 ani și este sănătos!

Doctorii sunt experții. Teoretic, ei sunt cei care ar trebui să știe să aprecieze cel mai bine starea de sănătate a unei persoane, atât cea curentă, cât și pe viitor. Însă în ultima vreme din ce în ce mai mulți părinți aduc la lumină povestiri despre cum doctori au prezis un viitor cât se poate de rău pentru bebelușii lor nenăscuți și i-au presat să facă avort. Astăzi, acești copilași trăiesc și sunt bine.

Un astfel de caz este al scoțiencei Samantha Dukes, al cărei fiu, Dexson, este un preșcolar încântător.

The Daily Record relatează cum Dexson a fost diagnosticat cu spina bifida, rinichi fuzionați și disfuncție cerebrală, atunci când mama sa era însărcinată în săptămâna a 22-a. Samantha Dukes, care locuiește în Aberdeen, povestește cum doctorii i-au prezis ce era mai rău pentru Dexson, spunând că va muri la naștere sau imediat după, și au încurajat-o să avorteze.

Cităm din relatarea din The Daily Report:

„La un moment dat, femeia în vârstă de 33 de ani ajunsese atât de traumatizată încât aproape a acceptat sfatul medicului și s-a dus la spital pentru a face avort. Acest lucru nu a fost posibil în acea zi, iar acest lucru i-a arătat mămicii – care atunci avea deja 2 copilași – că era voia lui Dumnezeu ca ea să păstreze sarcina. Acum, când se uită la Dexson alergând în jurul ei, știe că a ales corect atunci când nu a renunțat la fiul ei.ˮ

În ciuda faptului că Samantha Duke se împăcase cu presupusul diagnostic și dorea să păstreze copilul, doctorii au continuat să o preseze să facă avort – aproximativ de 20 de ori, după estimările acesteia.

„Chiar și în săptămâna a 33-a, ei încă mă întrebau, <<Ești sigură că vrei să continui? Nu este prea târziu.>>”, își aduce femeia aminte. „De fiecare dată când veneam la o consultație eram întrebată dacă nu aș dori o programare pentru avort. Mi s-a spus că fiul meu nu are cerebel, iar din acest motiv nu își va putea ține capul ridicat, că va fi o legumă.ˮ

Curajoasă, a continuat să creadă că fiul ei merită această luptă.

Pe 24 martie 2014, l-a născut pe Dexson prin cezariană. Acesta a trecut prin mai multe operații în primele săptămâni de viață, însă mama lui spune că a fost un luptător.

Patru ani mai târziu, Dexson poate parcurge singur mici distanțe și merge normal la grădiniță, împreună cu alți copii. Din cauza spinei bifida are uneori dureri de spate și la nivelul picioarelor, iar la un moment dat va avea nevoie de o operație la nivelul coloanei vertebrale, însă Samantha Dukes spune că fiul ei nu se plânge:

„Nu-l veți auzi niciodată plângându-se.  Este așa un băiețel fericit și sunt nespus de mândră că îi sunt mamă! Este un miracol. Uitându-te la el, ai crede că nu a avut niciodată acele probleme și prognostice sumbre. Este un băiețel care îi inspiră pe cei din jur.ˮ

 

După Micaiah Bilger, „Doctors Told Mom 20 Times to Abort Baby With No Brain Who Wouldn’t Survive Birth, Now He’s Healthyˮ, LifeNews.com

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer