Vă rog, se poate două locuri I pentru Raluca Mihalache și Irina Chiriac la Premiul pentru Jurnalism în Asistență Socială? Sau să împartă podiumul?

În asistența socială jurnalismul dedicat sprijinirii oamenilor aflați în nevoie are un rol esențial. Pentru cei care înțeleg acest lucru și valoarea reportajelor făcute cu suflet, cred că Raluca Mihalache și Irina Chiriac sunt cele mai importante opțiuni pe lista de vot la Premiul pentru Jurnalism din cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.
 
Pe Raluca Mihalache am cunoscut-o la Marșul pentru viață 2014 „Adopția, o alegere nobilă”. De atunci, cu zâmbetul cald și inima deschisă s-a apropiat sufletește de mame și copii, de cauza pentru viață, reușind de fiecare dată (și au fost multe dăți) să transmită telespectatorilor emoțiile, bucuriile și îngrijorările celor pe care i-a intervievat. Înainte de a fi jurnalist a fost și este o persoană cu spirit de dăruire care face tot ce poate pentru cei care au nevoie de ajutor. Tocmai de aceea Raluca este un excelent jurnalist!
 
Pe Irina Chiriac am cunoscut-o tot atunci. De-a lungul anilor a făcut zeci de reportaje despre activități pro-viață, despre problemele cu care se confruntă femeile în criză de sarcină. A venit la activități, am mers împreună pe teren, ne-am întâlnit și la multe evenimente organizate de alte instituții și asociații care încercau să ajute oameni aflați în diferite situații de criză. La fel, este OM pentru oameni, înainte de profesia de jurnalist. Tocmai de aceea Irina este un excelent jurnalist!
 
Dacă vreți să votați persoane care au știut să dăruiască bucurie, sprijin, încurajări și îmbrățișări celor mai vulnerabili dintre noi și vor continua să facă acest lucru, votați Raluca Mihalache (Trinitas TV) și Irina Chiriac (Radio Trinitas București).
 
Dar, stimați organizatori ai Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, vă rog mult, muuult, se poate două locuri!? Că eu acolo le văd pe amândouă! Sau să împartă podiumul?
Cine nu mă crede, să privească reportajele Ralucăi și să asculte reportajele Irinei. Cred că se va face și el reporter pe asistență socială!
 
P.S. Era să uit, aici se votează: http://poll.cnasr.ro/poll/12

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer