Din dragoste pentru viață, pe 14 februarie am fost la Timișoara!

La 100 de ani de la Marea Unire, m-am bucurat să ajung în Timișoara, orașul care s-a unit în 1918 cu Țara și orașul de unde a început Revoluția din 1989.

Pe 14 februarie, am susținut aici trainingul „Cunoaște, iubește, acționează, împreună pentru viață!”. Trainingul a fost organizat de către Arhiepiscopia Timișoarei, prin grija IPS Mitropolit Ioan, cel care adesea vorbește în public cu infinită prețuire despre minunea vieții din pântecele mamelor și despre demnitatea de a fi tată și mamă.

Părintele Nichifor Tănase, Consilierul pe Învățământ și tineret al Arhiepiscopiei Timișoarei, a fost cel care s-a ocupat împreună cu Sectorul Social de organizarea acestui training cu dragoste și entuziasm, de aceea îi mulțumesc foarte mult.

Au participat aproape 60 de clerici, profesori și voluntari.

Un gând din orele petrecute împreună: cât de înălțătoare este iubirea pentru viața mamelor și a copiilor. Te înalță pentru că vezi și simți cum adesea mamele, în grija lor pentru copii, împlinesc cuvântul Mântuitorului Iisus Hristos „mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca cineva sufletul să-și pună pentru prietenii săi”.

Caravana trainingurilor a trecut prin București, Iași, Cluj, Baia Mare, Reșița, Alba Iulia și Timișoara. Urmează Suceava, Vicovu de Sus și unde vom mai fi chemați!

Înger pictat în culorile curcubeului, Catedrala Mitropolitană din Timișoara

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer