Una dintre minunile anului 2017: Stephanie Gray despre avort la Talks at Google!

Dacă cineva mi-ar fi spus că în 2017 Stephanie Gray va vorbi despre avort la Talks at Google, la sediul companiei din Mountain View, California, aș fi pariat oricât împotrivă. Oricât!

Prezentarea din aprilie 2017 de la Talks at Google s-a intitulat „Avortul: de la controversă la civilitate”. Numeroase comentarii au felicitat Google pentru că a invitat un vorbitor atât de bun, dar aflat în opoziție cu politica de susținere a avortului de către companie. Cu câteva luni înainte, președinta Planned Parenthood Cecile Richardson a avut și ea o prezentare, pro-avort, la Talks at Google.

Iată unul dintre ele: „Thank you Google for offering this talk for the public to tune into. What a great perspective and approach to this subject. It has definitely helped my own perspective and approach when talking or thinking about the abortion issue.”
Felicitări, Stephanie, ai fost excepțională!

Iată câte ceva despre Stephanie Gray, unul dintre cei mai cunoscuți activiști pro-viață nord americani.

Pe când era studentă la actorie, în 1999, a fost marcată de cuvântul unui activist pro-viață care a spus că „mai mulți oameni doresc să lucreze full-time ca să ucidă copii decât să salveze copii”. De atunci, de la 18 ani, vorbește în apărarea vieții copiilor nenăscuți. Are peste 800 de prezentări și dezbateri publice, inclusiv la universitățile Yale și Berkley.

În 2001, a fost co-fondatoare la Canadian Centre for Bio-Ethical Reform, care folosește imagini explicite cu copii avortați. În 2013, când a fost acuzată că această practică este „extremă”, a replicat „Dacă respingerea unei culturi a uciderii copiilor este extremă, atunci eu sunt OK cu acest termen”, comparând poziția sa cu cea a lui Martin Luther King din Scrisoare din Închisoarea Birmingham în care a răspuns criticilor că tacticile lui sunt „extreme”.

În prezent, Stephanie Gray conduce organizația Love Unleashes Life (Dragostea eliberează viața), pe care a înființat-o în 2014. Motivația înființării noi asociații a fost faptul că într-o societate profund afectată de cultura avortului, argumentele raționale nu sunt suficiente, ci e nevoie de cât mai multă dragoste pentru mamă și copil.

P.S. Dacă cineva traduce în limba română prezentarea, vă rog scrieți-mi!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer