O femeie care a făcut 10 avorturi şi-a adus nepoata la clinica Planned Parenthood pentru primul ei avort. Dar ceva diferit s-a întâmplat…

Ce poate schimba finalul unei situații în care o tânără este presată să facă avort și chiar dusă la avort de o mătușă afectată ea însăși de această traumă? Prezența unei persoane care spune: „Nu ești singură! Sunt alături de tine! Mă rog pentru tine! Te pot ajuta!”

Shawn Carney, Life News

Dumnezeu lucrează în mod minunat pentru a salva vieţile oamenilor. Uneori prin lucruri foarte mici, în aparență neînsemnate.

Astfel s-a întâmplat de curând, în Houston, Texas, unde un copil a fost salvat de la avort… doar pentru că o tânără, mama lui, a văzut pancarta unui voluntar care se ruga în faţa clinicii de avort și asta a determinat-o să se răzgândească. Pe pancarta era scris: „Mă rog pentru a înceta avortul”.

„Cu toate acestea, nu vedem întotdeauna rezultatele efortului nostru imediat” ne-a declarat unul dintre liderii grupului de rugăciune din Houston.

Adesea, membrii familiei sunt cei care constrâng în mod necruţător rudele lor mai tinere pentru a face avort. Acesta este şi cazul acestei tinere din Houston care a venit la uriașul centru de avort Planned Parenthood din Houston însoţită de mătuşa ei, întrucât mama ei era total împotriva avorturilor.

Un consilier voluntar, aflat pe trotuarul din faţa clinicii, a atenționat-o pe tânără că avortul poate provoca daune pe termen lung corpului unei femei. Mătuşa a replicat în schimb că, în cazul ei, avortul nu a avut nici o consecinţă negativă.

Atunci voluntarul i-a vorbit mătuşii despre programele de sprijin pentru persoanele care au făcut avort şi unde mamele sunt încurajate să-şi găsească un nume pentru bebeluşii avortaţi. Mătuşa l-a întrebat: „Pentru toţi 10?”

În cele din urmă, cele două femei au plecat. O săptămână mai târziu, tânăra a revenit şi a vorbit din nou cu consilierul de la centrul mobil de ajutor pentru criza de sarcină, din faţa clinicii de avort Planned Parenthood. Le-a spus că, de fapt, ea nu vroia să facă avort… şi că avea nevoie de ajutorul lor.

„E foarte important să vă rugați mereu pentru mamele însărcinate şi pentru bebeluşii lor nenăscuţi”, a spus consilierul, „mai ales pentru acelea care iau în calcul varianta avortului”.

 

Notă: Shawn Carney, autorul acestui articol, este directorul campaniei „40 de zile pentru viaţă” o campanie de rugăciune pro-viață şi împotriva avortului.

 

Prelucrare după http://www.lifenews.com/2017/03/28/woman-who-had-10-abortions-was-headed-to-planned-parenthood-for-her-11th-but-something-happened/

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer