A plătit 600$ la Planned Parenthood pentru avort dar… Baby Goes Alive To Congress!

Laura avea două fete pe care le creștea singură, două servicii, probleme financiare, era necăsătorită, urma cursuri de asistentă medicală când a rămas însărcinată.

S-a speriat.

Tatăl copilului, Michael, a spus că nu este al lui și i-a dat bani pentru avort. Era ultimul lucru pe care Laura l-ar fi dorit dar, în acel moment, frica de a crește singură încă un copil a făcut ca avortul să i se pară singura soluție.

Frica a crescut când, după ce a rămas însărcinată, a început să meargă mai prost cu școala. O profesoară a picat-o la un examen; dar ceea ce i-a spus a fost infinit mai dureros. Profesoara i-a spus că „parazitul acvatic” îi afectează memoria.

Între timp a pierdut un serviciu și locuința.

Laura s-a hotărât să meargă la o clinică de avorturi a Planned Parenthood și să facă ce i-a zis tatăl copilului, avort. Înainte de a merge la clinică, Laura a avut un vis în care Dumnezeu a venit spre ea și a asigurat-i că totul va fi bine cu ea și cu cei trei copii ai ei.

Clinica Planned Parenthood a încasat 600$. Aștepta să intre în sală pentru avort. Pentru că plângea continuu, avortul a fost amânat pentru duminica următoare. S-a rugat Mântuitorului Iisus Hristos întrebând mereu ce vrea să îi spună.

Duminica următoare, Laura și Michael au mers iar la clinica Planned Parenthood. Înainte de a intra, Laura a început să discute cu o femeie care oferea consiliere pro-viață în afara clinicii. Aceasta a ajutat-o pe Laura să încerce să caute răspuns la întrebarea „Ce încearcă Dumnezeu să îmi spună?”

Au mers împreună la centrul pentru sprijinirea femeii însărcinate Life Choice Women’s Clinic. Aici a văzut PENTRU PRIMA DATĂ copilul la ecograf! A văzut că are palme, mâini, picioare, degete! La clinica Planned Parenthood îi spuseseră că este vorba despre o bucată de țesut care trebuie eliminată din uter.

Așa „ajută” Planned Parenthood o femeie însărcinată!

Ecografia i-a schimbat mintea și a salvat viața copilului. A ținut legătura cu centrul de sprijin Life Choice Women’s Clinic, care au ajutat-o cu tot ce a fost nevoie, inclusiv cu un calculator când al ei s-a stricat. „Așa cum au spus, au fost totdeauna alături de noi”, spune Laura, „sunt cea mai fericită mămică din toată lumea.” Nu îi pare rău de cei 600$ pierduți pentru avortul cu care trebuia să fie „binecuvântată”.

Împreună cu Cash, zvârluga de băiat care are acum 2 ani, Laura a mers la Washington, D.C. la evenimentul Babies Go to Congress . Alături de ea, alte șase mame care au ales viața copiilor lor atunci când avortul părea singura posibilitate. Joi, 26 ianuarie 2017, înainte de Marșul pentru viață 2017, ele s-au întâlnit cu membrii ai Congresului pentru a le spune povestea lor de viață și a arăta folosul centrelor de sprijin în criza de sarcină pentru America.

Notă: Din 7 mame care văd în mod gratuit o ecografie la centrele de sprijin, 5 aleg viața copilului. Peste 61% dintre cele 1.300 de centre de sprijin ale Heartbeat International din SUA oferă ecografii gratuite femeilor în criză de sarcină.

Iată mărturiile celorlalte mame care au participat la evenimentul Babies Go to Congress 2017.

Acacia și Axton

Nikki şi Alexis

Halie şi JC

Janai din Houston

Magalia și Ayreon

Kynnedi şi Rowan

Planned Parenthood Took Her $600 and Started the Abortion, But Something Changed Her Mind

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer