The Undeserving, „My Heart Beats Too” – Și inima mea bate

Melodia și clipul „My Heart Beats Too” (Și inima mea bate) ale formației The Undeserving au fost lansate în 2012 pentru a sprijini activitatea centrelor pentru sprijinirea femeii însărcinate Heartbeat Hope Medical, din Ohio.

Organizația Heartbeat Hope Medical a înființat două clinici pentru sprijinirea femeii însărcinate, una în Fremont, alta în Tiffin, două orașe din statul Ohio care au fiecare în jur de 16.000-17.000 locuitori. În total, 1 angajat full-tine, 5 angajați part-time și 30 de voluntari oferă numeroase servicii, de la sprijinul în criza de sarcină, cursuri pentru tați și până la ecografii, toate gratuite.

O mărturie a unei tinere care a fost sprijinităt de HHM este relevantă pentru atmosfera și eficiența activității de acolo: „Am început să urmez Programul Bridges când aveam 8 săptămâni de sarcină. Acest program este excepțional prin ceea ce oferă și prin sprijinul pe care îl acordă necondiționat. Aveam doar 18 ani, eram încă la liceu, speriată de moarte, fără nici un sprijin de la părinți deși până la urmă mi-au fost alături. Toni, Jess și toți formatorii din acest program mi-au arătat că există posibilitatea și m-au sprijinit în opțiunea mea de a alege viața copilului când mai nimeni nu mă sprijinea. Așa că, un mare mulțumesc, fetelor!” (Kala)

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer