O familie pro-viață, Dave și Darlene Yost (video)

Pregnancy Help News, 04 octombrie 2016

La fel ca multe personalități publice pro-viață, pentru Cenzorul statului Ohio, Dave Yost, și pentru familia problema vieții este o problemă personală. Ar fi imposibil sa nu fie așa, având în vedere povestea lor de familie, care a fost marcată de adopție.

Dave Yost, care se află în această poziție din 2011, spune că pasiunea pentru viață și pentru oferirea de alternative concrete la avort nu provine doar dintr-un punct de vedere filosofic, ci și din faptul că Darlene, soția lui de 36 ani, a fost adoptată când era bebeluș.

Sunt un copil adoptat”, a declarat Darlene Yost într-un interviu video pentru Heartbeat International, care are sediul în Columbus, Ohio. „Alegerea pe care mama mea biologică a făcut-o nu mi-a răpit celelalte opțiuni ale mele. Îmi place că sunt în viață și aș vrea ca fiecare copil conceput să aibă aceeași oportunitate pe care eu am avut-o.”

Soții Yost, împreună cu fiica lor, au vizitat campusul Heartbeat International pentru a se ruga și a se întâlni cu participanții de la conferința Heartbeat International Pregnancy Help Institute 2016, între care 46 de conducători de centre de sprijin din S.U.A.

Să fii doar în mod filozofic dedicat poziției pro-viață nu înseamnă nimic, dacă nu avem compasiune și nu ajutăm concret femeile care se confruntă cu o sarcină neplanificată”, a declarat Dave Yost, vorbind la Convenția Națională Republicană din Cleveland din această vară despre planurile sale de a candida pentru poziția de Procuror General al Statului Ohio în anul 2018.

Recent, Ohio a deschis un grant special pentru a finanța cursuri de educație parentală și asistență materială familiilor prin centrele de ajutor în sarcină pe întreg teritoriul statului.

Legislația care direcționează fonduri către centrele de sarcină pentru sprijinul material și de ajutor a fost adoptată și în statele Indiana, Pennsylvania, Michigan, Missouri, Louisiana, Texas, Minnesota și Oklahoma. Foștii candidați la președinție John Kasich și Jeb Bush au avut un rol important în finanțarea centrelor de sarcină de la bugetele de stat din Ohio și Florida. Georgia a devenit cel mai recent stat care finanțează centrele de sarcină, în luna aprilie 2016.

Dacă crezi în ceva, trebuie să demonstrezi aceasta prin efortul depus” a declarat Darlene Yost. „Asta este ceea ce fac centrele de sarcină. Ele sunt mâna lui Dumnezeu, o expresie concretă a iubirii lui Dumnezeu pentru oamenii care nu se simt iubiți sau sprijiniți.”

Sursă: Pregnancyhelpnews.com

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer