#LPV2020AcasaOnline: Ioana Revnic organizează ateliere de povești pentru copii pe Skype


În prezent, mai multe ateliere de povești pentru copii „Spune-mi o poveste pentru suflet”, care urmau să fie organizate în Luna pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii” nu se mai organizează, din cauza restricțiilor impuse de epidemia Covid-19. Așa că Ioana Revnic, coordonatoarea proiectului „Spune-mi o poveste pentru suflet”, a început să susțină pe Skype ateliere de povești pentru copii.

Primii ascultători ai poveștilor au fost copiii verișorilor ei, stabiliți în Italia și în Spania.
Dacă sunt copii doritori să participe la un atelier de povești de 40-45 de minute pe Skype, îi puteți scrie Ioanei Revnic pe Facebook.

„Spune-mi o poveste pentru suflet”, în familia mea – Ioana Revnic

Ana și Andrei, doi frați (mai mult sau mai puțin) cuminți, așteaptă venirea pe lume a lui Bebe. Părinții le povestesc ce se întâmplă cu acesta, cât timp locuiește în burtica mamei. Citiți-le celor mici Așteptându-l pe Bebe de Veronica Iani, cartea de colorat care îi ajută să priceapă că viața unui copil începe înainte de a se naște. Desenele, jocurile haioase și povestea plină de umor a lui Bebiță-Bobiță te fac să te îndrăgostești pe loc de carte. Îți vine să o citești iar și iar!

Copiii verișorilor mei stabiliți în Italia și în Spania stau acasă. Cei din Italia – de trei săptămâni. Și, ca să își umple timpul cu lucruri de folos, vineri seara ne-am adunat în fața laptopurilor la „Spune-mi o poveste pentru suflet”, ca să le citesc pe Skype cartea Veronicăi Iani. 

Copiii au ascultat, au cântat, au zis poezii și pare că s-au distrat.

Pentru că în carte apare și îngerașul lui Bebe, le-am arătat cum să facă îngerași, din resturi de hârtie pe care le au ei prin casă.

Apoi, ne-am dat întâlnire săptămâna viitoare.

P.s. Dacă mai sunt copii dornici să stea 40-45 de minute cu mine, la „Spune-mi o poveste pentru suflet!” pe Skype, scrieți-mi!

Ioana REVNIC, bunatate.ro

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer