Rachel Campos-Duffy – contributor FoxNews, persoană publică și mamă a 10 copii. Care este secretul?


Foto: Wikipedia

Rachel Campos-Duffy este în prezent contributor la Fox News și Fox Business, iar săptămâna trecută a fost unul dintre vorbitorii de la a 48-a ediție a conferinței Hearbeat Internațional. Este căsătorită de 20 de ani cu congressmanul Sean Duffy și au împreună 8 copii în viață și doi pe care i-au pierdut.

De obicei prima dată oamenii se întreabă: „Hei, dar cum reușesc să îmbine cariera, viața publică și familia?”, apoi urmează a doua întrebare: „Dar ce gândește și cum face să se descurce?”. De aceea am tradus mai jos câteva fragmente dintr-un interviu acordat revistei People în 2018.

Credit: Rachel Campos Duffy

Rachel spune că familia ei funcționează „ca o echipă în care noi toți contribuim” și „deleagă o mulțime de lucruri” pentru că „nu poate face totul singură”.

La fel ca multe alte femei spune că e cel mai greu când vine pe lume primul copil pentru că presupune o schimbare mare: „Vă pierdeți libertatea, nu știți ce să faceți, aveți foarte multe întrebări.”, dar familia cu mulți copii constituie „un avantaj”.

„Când aveți mai mulți copii câștigați mai multă încredere, vă dați seama de ce este și ce nu este necesar, învățați să vă gestionați mai bine timpul. Într-o familie mare există o mulțime de binecuvântări, dar e și mult mai mult de muncă. Am o femeie minunată care mă ajută la babysitting când călătoresc, iar soțul meu este un partener uimitor”.

Atunci când este întrebată care este secretul căsătoriei, Rachel vorbește despre credința ca „forță fundamentală” și despre nevoia de a împărtăși aceleași convingeri: „Am fost întotdeauna atenți la noi și credința a fost un fel de ghid după care să trăim și să ne creștem copiii. Întotdeauna spun că motto-ul meu când vine vorba de copii este: « Munca mea nu este să te duc la Harvard, ci să te duc în cer.» Apropo, aceasta este scopul căsniciei mele. Vreau să merg în rai și vreau ca Sean să fie cu mine. Voi dați la o parte ceea ce este cel mai important: ca toți să trăim vieți bune și cu sfințenia care să ne ducă în rai. Și dacă putem face acest lucru, o mulțime de lucruri pentru care ne stresăm se văd dintr-o altă perspectivă”.

În ceea ce privește relația cu copiii, părinții discută în mod deschis cu copiii lor orice temă și implică copiii în conversații: „Familia în care am crescut a vorbit despre toate lucrurile despre care se spune că nu ar trebui discutate la masă. Am vorbit despre religie și politică. Iar în familia mea lucrurile sunt cam la fel. Copiii noștri cresc în mod evident într-un mediu hiper-politizat, tatăl lor este congressman, iar mama lor o personalitate FoxNews. Copiii nu sunt de acord cu toate pozițiile pe care eu și soțul meu le luăm, dar îi încurajăm să pună întrebări. Dacă vreți să învățăm toleranța politică în această țară, trebuie să începeți din familiile dvs.”

În încheiere are un sfat important pentru feministe: „Trebuie să te ocupi de educație au să te hotărăști ce vrei să faci în această privință, dar mai apoi e nevoie să-ți faci ordine în viața ta și în dragoste. Am simțit dintotdeauna că aceasta a fost cheia succesului meu – că am un partener grozav” a spus Rachel Campos-Duffy.

Rachel a inspirat foarte mulți oameni. Chiar și la conferința Heartbeat a ridicat sala în picioare și participanții i-au mulțumit pentru exemplul pe care îl dă, dar și pentru felul în care încurajează familiile și părinții aflați la început de drum.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer