Discursul State of the Union: Președintele Trump a lăudat un ofițer de poliție și pe soția sa pentru că au adoptat un copil a cărui mamă era dependentă de droguri

Ieri, 31 ianuarie, în timpul primului său discurs State of the Union adresat Congresului SUA, administrației și invitaților, Președintele Donald Trump a lăudat un ofițer de poliție și pe soția sa pentru că au adoptat un copil a cărui mamă era dependentă de heroină:

„Anul trecut, ofițerul Ryan Holets era într-o misiune când a văzut o femeie fără adăpost pregătindu-se să-și injecteze heroină. Când Ryan i-a spus că îi va face rău copilului ei nenăscut, ea a început să plângă și a spus că nu știe ce poate să facă, deoarece nu are o casă sigură pentru copilul ei.

În acel moment Ryan a simțit că Dumnezeu îi spune: «Veți face asta pentru că puteți ». Auzind aceste cuvinte a scos o fotografie cu soția și cei patru copii ai lor, apoi s-a dus acasă să-i spună soției sale, Rebecca. Într-o clipă a fost de acord să-l adopte.”

Numele ales pentru copil a fost Hope – Speranță.

Ryan și Rebecca, voi întruchipați bunătatea națiunii noastre.”

Ryan și Rebecca Holets aveau patru copii și se gândeau să adopte încă un copil, dar doreau să mai aștepte puțin, să mai crească al patrulea copil. Însă întâlnirea cu Crystal Champ, mama dependentă de droguri a fetiței pe care au adoptat-o, i-a făcut să nu mai aștepte.

Cryastal Champ a declarat că nu s-a gândit niciodată la avort, dar, conștientă de starea ei, dorea să încredințeze copilul spre adopție:

„Fetița are nevoie de un mediu sigur, de o viață stabilă pentru a putea crește, pentru a putea fi îngrijită în siguranță și a primi toate aceste lucruri pe care eu nu pot să i le ofer acum. Este nevoie de mai mulți oameni ca Ryan, soția lui și familia lui în această lume”.

Fetița s-a născut pe 12 octombrie, cu dependență de droguri. A făcut cură de detoxificare, iar acum este acasă.

„Prin orice lupte va trece, vom fi aici și vom lucra împreună”, a spus tatăl adoptiv. „Iar asta mă face fericit.”

Să adopți un copil cu nevoi speciale este o provocare, dar sunt oameni ca familia Holets care au curajul și puterea necesare.

Ryan Holets este de șase ani ofițer de poliție. În această perioadă a fost împușcat de două ori și a fost de mai multe ori în pericol de moarte.

Pentru că a fost prezentată în discursul Președintelui SUA, această poveste de viață a fost cunoscută acum de milioane de oameni. Ea a fost posibilă prin dragostea, curajul și credința familiei adoptive, prin puterea mamei biologice și pentru că în SUA este legală începerea adopției din perioada sarcinii – un instrument care este singurul eficient în astfel de situații.

Ea spune ceva special și despre relația între un ofițer de poliție și o persoană dependentă de droguri. Ofițerul ar fi putut să ignore copilul nenăscut și să își vadă de fișa postului lui. Fără să încalce legea, a depășit fișa postului și a ajutat pe mama dependentă și pe fetița ei nenăscută.

Sper ca ea să inspire și sper ca ea să arate încă o dată că FIECARE COPIL ESTE DORIT DE CINEVA !

Surse:

http://www.lifenews.com/2017/12/05/few-people-would-adopt-a-drug-addicted-baby-on-the-spot-but-this-police-officer-did/

https://www.whitehouse.gov/articles/special-guests-state-union-address/

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-first-lady-melania-trump-announce-special-guests-state-union-address/

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer