Moș Crăciun pro-viață oferă o bursă la cea mai mare conferință despre criza de sarcină din lume (online)


Ding, ding! În 2021 ai făcut fapte bune în sprijinul femeilor în criză de sarcină? Vrei să continui și în 2022? Da? Atunci Moș Crăciun pro-viață ar putea să îți aducă o bursă la cea mai mare conferință despre criza de sarcină din lume (în format online)!

A 51-a ediție a Conferinței Heartbeat International se va desfășura în perioada 30 martie-1 aprilie 2022. Da, ai citit bine. De 51 de ani acești oameni cu o experiență fabuloasă dezvoltă continuu programe de sprijin pentru femeile în criză de sarcină și formare pentru lucrătorii din domeniul crizei de sarcină (asistenți sociali, psihologi, coordonatori, voluntari).

Heartbeat International este prima, cea mai mare și cea mai extinsă rețea de sprijin pentru femei însărcinate din lume, cu 3.000 de centre afiliate de pe toate continentele locuite. Tema conferinței din 2022 este „Onward” („Tot înainte”). Tema a fost aleasă pentru a transmite dorința de implicare și de progres continuu în sprijinirea femeilor în criză de sarcină.

În date concrete, bursa oferă câteva oportunități extraordinare: 120 de ateliere susținute de profesioniști pro-viață pe parcursul celor 3 zile de conferință, invitați cu foarte multă experiență, posibilitatea de a pune întrebări în cadrul sesiunilor de întrebări și răspunsuri, materiale (prezentări, clipuri, fișe), posibilitatea de a vizita un târg virtual cu peste 150 de organizații și centre pro-viață din SUA, precum și acces timp de 21 de zile la înregistrările atelierelor prezentare în cadrul conferinței.

Dacă vrei să primești această bursă, trebuie să-l convingi pe Moș Crăciun pro-viață că iubești femeile în criză de sarcină și că faci sau vei face în viitor ceva pentru a le sprijini. Scrie-i Moșului o scrisoare și povestește-i despre tine: de ce ești pro-viață, ce te motivează să sprijini femeile însărcinate, ce planuri de viitor ai. Trimite scrisoarea pe adresa de mail moscraciunproviata@centrulsfantaelena.ro până pe 31 decembrie 2021 și s-ar putea să-ți începi noul an cu vestea că ai primit bursa. Moșul e deja pe drum.

Sursă: Centrul Sf. Elena

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer