A apărut prima mărturie video din proiectul „5 mărturii despre criza de sarcină”


„Am făcut testul de sarcină și când am văzut că este pozitiv, toată lumea mea s-a prăbușit. M-am simțit singură. Nu știam cu cine să vorbesc.” – Așa începe mărturia Adelinei Fronea, care la 19 ani a crezut că singurul lucru pe care îl poate face este avortul. 

Mărturiile video despre criza de sarcină salvează vieți. Inspiră femeile să fie curajoase, să ceară sprijin și să-și nască copiii. Informarea este primul pas și contează enorm în sprijinirea femeilor în criză de sarcină. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, astfel încât aceste mărturii să ajungă la cât mai multe femei. Fie că sunt acum într-o criză de sarcină, fie că vor trece printr-o astfel de situație în viitor, este foarte important să știe că suntem alături de ele, că pot primi sprijinul de care au nevoie, că își pot duce liniștite sarcina la bun sfârșit.

Mărturia Adelinei este prima mărturie din proiectul „5 mărturii despre criza de sarcină” pentru care v-am cerut sprijinul în luna iunie. Suntem recunoscători fiecărei femei implicate în acest proiect pentru curajul și puterea de a vorbi public despre experiența crizei de sarcină. Realizarea videoclipurilor a fost posibilă prin colaborarea cu o echipă de profesioniști, iar prețul s-a ridicat la suma de 6.000 de euro.

Urmează o etapă foarte importantă: promovarea clipurilor video, pentru a avea un impact cât mai mare, pentru a atinge cât mai multe suflete, pentru a mișca cât mai mulți oameni și a schimba cât mai multe inimi. Mărturia Adelinei este deja postată pe Facebook și pe Youtube. Celelalte mărturii vor fi postate la un interval de două săptămâni. 

Dacă doriți să ne sprijiniți în etapa de promovare puteți:
– să distribuiți mărturiile pe rețelele de socializare și să-i rugați și pe alții să distribuie;
– să donați pentru a ne ajuta să folosim metode de promovare plătite.

Vă mulțumim!

Sursă: Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer