Emoționant: Kanye West, despre cum el și Kim Kardashian au fost aproape să își avorteze fiica


În cadrul unui miting susținut în Carolina de Sud în acest weekend, Kanye West a mărturisit faptul că el și soția sa, Kim Kardashian, au fost la un pas de a o avorta pe fiica lor cea mare, North. Ceea ce l-a determinat să o păstreze, a fost un mesaj primit de la Dumnezeu, care l-a făcut să o sprijine pe soția sa să aleagă viața.

Kanye West a povestit și cum propriul său tată a presat-o pe mama sa să îl avorteze, dar aceasta a rezistat presiunilor acestuia.

„Mama mea mi-a salvat viața. Tatăl meu a vrut să mă avorteze”, a spus West. „Mama mi-a salvat viața. Nu ar fi existat niciun Kanye West pentru că tatăl meu era prea ocupat.”

După ce a împărtășit acestea, West a izbucnit în plâns, într-un moment foarte emoționant.

„Aproape mi-am ucis fiica!”, „Aproape mi-am ucis fiica!”

„[Kim Kardashian] m-a sunat plângând… mi-a spus: <<Sunt însărcinată>>… A spus că este însărcinată și timp de o lună, timp de două luni, timp de trei luni ne-am gândit să avortăm acest copil. La un moment dat, avea pastilele de avort în mână”, a continuat Kanye West. „Ecranul telefonului meu s-a făcut alb-negru și l-am auzit pe Dumnezeu spunându-mi <<Dacă nu asculți mesajul meu, nu voi mai asculta nici eu de tine>>. Am sunat-o pe Kim și mi-a spus <<Vom păstra acest copil>> Și eu i-am spus „Da, vom păstra acest copil>>.”

În timpul mitingului, West a discutat cu o femeie care a mărturisit că a făcut avort pentru că nu credea că își permite să îngrijească acel copil. Kanye le-a spus participanților la miting că își dorește să facă mai mult pentru a sprijini femeile în criză de sarcină și pentru a le ajuta să aleagă viața.

„Iisus iubește toți oamenii… și Dumnezeu vrea ca noi să creăm”, a spus el. „Nu am întâlnit niciodată pe cineva care să spună <<Am păstrat acest copil și a fost cel mai rău lucru>>.”

În SUA există câteva mii de centre de sprijin pentru femeile în criză de sarcină, cărora le-ar fi de mare folos în activitatea lor sprijinul pe care Kanye West dorește să îl ofere femeilor care se confruntă cu o sarcină neașteptată.

Dar nu doar centrelor de criză de sarcină din SUA le este de folos sprijinul interpretului. Dată fiind celebritatea lui, mărturia despre cum el și fiica lui au fost la un pas să fie avortați va salva de la avort multi copiii din lumea întreagă și multe mame îi vor mulțumi peste ani. Pentru ca orice mărturie de acest fel arată cine sunt cei care sunt avortati: oamenii care ar face mult bine, care ar aduce bucurie și dragoste în lume. Oamenii reali, ca fiecare dintre noi. Multumim, Kanye West, pentru curajul tău!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer