Minunea Învierii este o încurajare pentru toți cei care gândesc și simt pro-viață


Învierea arată că viața biruiește moartea. După Patimile Mântuitorului vine Învierea. Hristos cel înviat este mai puternic decât moartea. Minunea Învierii este o încurajare pentru toți cei care gândesc și simt pro-viață. În fiecare an, de Paști, ni se amintește că prin Învierea Sa, Dumnezeu ne-a oferit darul vieții pe pământ și promisiunea vieții veșnice în Hristos.

Implicarea pro-viață salvează vieți și ajută la schimbarea inimilor. Este responsabilitatea noastră, ca urmare a darului vieții primit de la Dumnezeu, să ne asigurăm că toți copiii, născuți și nenăscuți, sunt prețuiți și protejați și că mamele lor sunt sprijinite.

Îți suntem recunoscători pentru pașii pe care i-am făcut până acum împreună în sprijinul vieții. Vom continua această misiune împreună cu tine, până oamenii vor înțelege darul vieții, iar avortul va fi de neconceput în inimile lor.

Îți mulțumim pentru tot sprijinul tău. Sperăm ca în viitor să facem împreună tot ce ne stă în putere pentru ca fiecare copil să fie primit ca un dar de la Dumnezeu. Și avem încredere că El va ajuta cu celelalte.

Sărbători cu pace, cu încredere și cu bucurie!

Hristos a înviat!

Alexandra Nadane

Președintele Asociației România pentru viață

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer