Feminism România promovează avortul folosindu-se de situația unei tinere care a pierdut copilul din cauza ignoranței autorităților. Însă tocmai mentalitatea pro-avort a cultivat ignoranța și lipsa de sprijin


O tânără de 26 de ani și-a pierdut copilul nenăscut din cauza ignoranței autorităților. Feminism România se folosește de cazul ei pentru a promova avortul. Însă tocmai mentalitatea pro-avort a cultivat în ultimii 60 de ani ignoranța, nepăsarea, lipsa sprijinului pentru femeile însărcinate și lipsa respectului pentru viețile copiilor nenăscuți.

Reacțiile autorităților locale în cazul acestei tinere sunt șocante în raport cu civilizația, democrația și drepturile din 2020. Dar rădăcina lipsei de civilizație, de compasiune, de respect și de dragoste este avortul. Dacă disprețuiești un copil când este lipsit de apărare în pântecele mamei lui, îl vei disprețui și când va fi adult.

Dacă o sarcină e un obiect pe care îl elimini și îl arunci la coș, o femeie însărcinată nu mai e o femeie aflată într-o situație specială, care necesită grijă, respect și atenție specială, ci o mașinărie care produce aceste obiecte.

Dacă în România au avut loc peste 23 de milioane de avorturi din 1958 până în prezent, fără a pune la socoteală avorturile făcute în clinicile private după 1990, avorturile făcute de românii din diaspora și avorturile medicamentoase, câte femei însărcinate și câți copii nenăscuți au fost disprețuiți și obiectificați în societatea românească din 1958 și până acum? E o întrebare la care vă îndemn să reflectați.

Iată firul evenimentelor la care fac referire: o tânără de 26 de ani însărcinată în 26 de săptămâni a pornit din Italia spre România pe 7 aprilie. Pe 8 aprilie a ajuns în vamă la Nădlac. În vamă, autoritățile i-au înghesuit pe toți oamenii în corturile de triere, inclusiv pe această tânără însărcinată.

Mesajul tacit transmis de autorități prin acest gest: „Nu ne pasă că o femeie însărcinată e într-o situație de vulnerabilitate. Nu ne pasă de viața ei și de viața copilului ei”. Femeia a stat în cortul de triaj până aproape de seară, apoi a încercat să găsească o soluție: „Am văzut un cort mai liber, atunci când mi-am luat o bancă şi am scos-o afară la ora 7-8 dimineaţă ca să stau la soare”.

După aceea, tânăra a fost preluată de pompieri și transferată într-un centru de carantină. Aici tânăra a aflat că trebuie să stea câte șase persoane într-o singură cameră și nu doar cu femei. Trei dintre cei din cameră erau bărbați. „Eram obosită (…). Până la urmă am acceptat. M-am dus în spatele aeroportului şi au vrut să ne bage într-o casă la care s-a curăţat atunci pe moment”.

În tot acest timp nu a apărut nimeni care să o întrebe „Vă simțiți bine? Vă putem ajuta cu ceva? Aveți nevoie de ceva?”. Dimpotrivă, urmează o scenă greu de imaginat pentru România anului 2020, o țară democratică: „Domnul polițai îmi spunea că dacă nu accept va trebui să mă bage în casă cu forța”.

Mă scuzați că vă întrerup, dar care e diferența dintre reprezentantul unei autorități care bagă cu forța o femeie însărcinată într-o încăpere cu bărbați necunoscuți și un partener care bagă pumnul în gură unei femei însărcinate, obligând-o să facă ce vrea el?

Recitiți, vă rog, declarația tinerei, respirați adânc și apoi gândiți-vă că în această situație oribilă și greu de închipuit pentru multe dintre noi, singura grijă a organizațiilor feministe pro-avort din România este să preseze Ministerul Sănătății și alte autorități să se facă mai multe avorturi.

S-ar putea spune multe, dar zic doar atât: dragi feministe adepte ale ideologiei pro-avort de extremă stângă, vă voi crede că vă pasă de femeile însărcinate care își pierd copii, de femeile în criză de sarcină și de femeile care nasc doar atunci când:

– veți începe să vorbiți și să ajutați concret femeile care au suferit de trauma avortului în ultimii 62 de ani pentru că au fost lăsate singure și „n-au avut încotro”, pentru că au fost bătute, sechestrate, lăsate pe drumuri cu ușile închise și fără opțiuni;

-veți vorbi despre disperarea femeilor presate de parteneri să facă avort;

– veți înceta să discriminați fetele nenăscute în pântecele mamelor lor.

Până atunci, reminder: minciuna are picioare scurte. Se vede de la o poștă că vă pasă de creșterea numărului de avorturi, iar de nevoile femeilor însărcinate vă folosiți doar ca paravan.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer