Conferința Heartbeat Internațional se mută online. Câștigă o bursă!


O știre excepțională a acestei săptămâni este că nu se anulează Conferința Heartbeat Internațional, cel mai mare eveniment din lume dedicat centrelor de sprijin pentru femeile în criză de sarcină, ci se mută online. Conferința va avea loc în perioada 14-16 aprilie 2020 și este organizată de Heartbeat Internațional.

Heartbeat Internațional este o organizație din SUA fondată în 1971, care are o rețea de peste 2800 de centre de sprijin pentru femeile în criză de sarcină.

Programul conferinței include peste 90 de ateliere, sesiuni de discuții, discursuri susținute de cele mai importante personalități pro-viață din SUA, sesiuni de întrebări și răspunsuri și chiar un târg virtual, care va prezenta activitățile centrelor de sprijin pentru femeile în criză de sarcină din SUA.

Mutarea conferinței în mediul online este o oportunitate extraordinară pentru toți cei care doresc să se dezvolte în domeniul sprijinirii femeilor în criză de sarcină. Nu e nevoie de un drum la Seattle, de bilete de avion, de cazare și de alte costuri. E nevoie de dorința de a participa și de a învăța, plus de achitarea taxei de înscriere în valoare de 199$, dacă vă înscrieți până pe 7 aprilie. Eu m-am înscris deja. Pentru înscrieri puteți folosi acest link.

Te implici în sprijinirea femeilor în criză de sarcină, îți dorești mult să participi, dar n-ai bani să-ți plătești taxa de înscriere? Acum ai posibilitatea să câștigi o bursă oferită de Asociația România pentru viață.

Ce trebuie să faci? Să trimiți până pe 6 aprilie pe adresa comunicare@romaniapentruviata.ro CV-ul, o prezentare a activităților dedicate sprijinirii femeilor în criză de sarcină la care ai participat și o declarație pe propria răspundere în care menționezi că îți asumi:

a. Disponibilitatea de a participa la la tot programul conferinței, care se va desfășura în zilele de 14, 15 și 16 aprilie în intervalul orar 20.00-2.30 (este noaptea din cauza diferenței de fus orar între România și SUA).

b. Cunoașterea limbii engleze, pentru a putea utiliza în mod folositor experiența câștigată;

c. Returnarea bursei în cazul în care ai fost declarat câștigător, a fost achitată taxa și te-ai retras.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer