#ViataInvinge2020: Donez salariul meu pe o lună pentru acțiunile „Ajută cu bucurie” împotriva Covid-19


Am decis să donez salariul pe o lună și voi trimite banii echipei de voluntari „Ajută cu bucurie” pentru a-i folosi în activitățile pe care le fac în lupta cu Covid-19.

Nu am un salariu mare și, în general, nu am bani și tocmai de aceea știu cât de important e sprijinul oamenilor când lupți cu greu pentru viață în linia întâi.

Zilele acestea se împlinesc 11 ani de când am întâlnit prima femeie în criză de sarcină. 11 ani de când am decis să mă implic pe termen lung în activități pro-viață. Am trăit de multe ori sentimentul că fiecare secundă din viața unui om contează.

Uneori de ceea ce faci în câteva momente depinde viața copilului nenăscut și întregul viitor al mamei. În acele momente trebuie luate decizii rapide și eficiente. Așa am simțit de multe ori că viața va câștiga dacă voi pune pe locul doi confortul, dorințele mele, problemele financiare și uneori chiar siguranța fizică.

Nu e confortabil să renunți la o sumă de bani când resursele sunt puține și solicitările de ajutor sunt multe. Fac această donație pentru că am încredere în voluntarii de la „Ajută cu bucurie” și din convingerea că dragostea și solidaritatea care ne vor uni inimile în acest an va face ca viața să învingă în 2020.

Vă invit și pe dumneavoastră să faceți. Așa #ViataInvinge2020 !

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer