Rugăciune pentru viețile a doi copii nenăscuți


Exact în urmă cu o lună apărea primul caz Covid-19 în România. De atunci primesc zilnic mesaje cu cereri de rugăciune de la diferite persoane bolnave din țară sau din străinătate. Dar primesc zilnic, și asta de 11 ani, mesaje de rugăciune și sprijin pentru femeile în criză de sarcină și pentru viețile copiilor lor nenăscuți. Iată cum sună un mesaj primit astăzi:

„Am venit să nasc la maternitatea S. În sala de așteptare e o doamnă însărcinată cu gemeni. A venit să facă avort. Nu are nici o problemă financiară. Singura problemă este rușinea față de cei din jur – e necăsătorită. Am vorbit puțin cu ea. Până la urmă a plecat acasă, a zis că se mai gândește. Rugați-vă pentru ea și pentru copiii ei”.

Parcă ți se sfâșie inima să vezi că sute de mii de oameni se luptă în toată lumea să trăiască din cauză că s-au infectat cu Covid-19, iar, în același timp, motive, am putea spune ireale, de tipul „ce o să zică lumea”, pot duce la pierderea vieții a doi copii gemeni.

Rugați-vă pentru mamă și pentru acești copii, alături de cei pentru care vă rugați.

P.S. Dacă tot ne uităm zilnic pe informarea de la ora 13.00, iată alte trei lucruri de știut: Covid-19 nu se transmite de la mamă la copil prin lichidul amniotic sau prin laptele matern. Până acum, la nivel mondial nu au fost înregistrate decese la copiii cu vârsta sub 9 ani din cauza Covid-19. De la 1 ianuarie 2020 până astăzi, la nivel mondial 9.976.000 de copii nenăscuți și-au pierdut viața prin avort.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer