Site-ul faptepentruviata.ro – un îndemn la fapte bune în sprijinul vieții


În această perioadă avem nevoie să ne izolăm fizic pentru a proteja sănătatea noastră și a celorlalți. Stăm la distanță unii de ceilalți, dar e important ca inimile noastre să rămână aproape, să nu ne izolăm sufletește.

Un telefon dat unei persoane singure, o vorbă bună spusă unui prieten care se confruntă cu stări de anxietate, o rugăciune făcută pentru cei aflați în suferință, pentru medicii care ajută, pentru preoții care ne poartă de grijă sufletește și pentru autorități, un pachet de alimente comandat online pentru o familie în care unul dintre soți a rămas brusc fără serviciu pot aduce mângâiere și pace în sufletele acestora.

Un film cu potențial formativ poate inspira pe cineva să se dezvolte. O mărturie a unei femei în criză de sarcină poate încuraja pe cineva care trece printr-o situație dificilă. O știre despre o faptă bună îi poate încuraja și pe alții să dea o mână de ajutor.

faptepentruviata.ro este un site de informare în jurul căruia ne dorim să se creeze o comunitate formată din oameni care vor să sprijine viața. Ne puteți trimite știri, articole, mărturii sau traduceri pe adresa de mail contact@faptepentruviata.ro.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer