Mihaela Buzărnescu urmează exemplul Simonei Halep: a decis să sprijine Spitalul Gerota din București în lupta cu Covid-19


La începutul acestei săptămâni, Simona Halep a anunțat într-un clip postat pe Instagram că va dona banii necesari pentru achiziționarea unor echipamente necesare în tratarea bolnavilor cu Covid-19 în spitalele din București și Constanța. Sportiva i-a îndemnat pe oameni să respecte restricțiile impuse de autorități, iar pe cei care au posibilități materiale i-a încurajat să-i urmeze gestul.

Astăzi Mihaela Buzărnescu a anunțat că va sprijini printr-o donație Spitalul Gerota dn București, aflat în prezent în carantină.

„Zilele acestea trebuie să reţinem un singur mesaj: acela de a sta cât mai mult acasă pentru ca cei din cadrele medicale să poată lupta pentru noi! Dorinţă mea e să le fiu alături măcar cu 1% în luptă lor. Am ales să mă alătur eroilor de la spitalul Gerota şi voi face o donaţie către ei. Sper că tot mai mulţi oameni să înţeleagă că doar împreună putem ieşi cu bine din aceste momente, iar ceea ce putem face cu toţii este să respectăm normele impuse de autorităţi. Îmi sunteţi în gânduri şi rugăciuni cu toţii.”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer