Târgul de prăjituri organizat de Studenți pentru Viață București pentru beneficiarii Centrului Sf. Alexandra Împărăteasa


Duminică, 1 martie, mai mulți studenți au devenit cofetari pentru câteva ore și au făcut prăjituri pentru Târgul caritabil organizat în sprijinul mamelor și copiilor de la Centrul Sf. Alexandra. Dar din dar se face Rai, iar beneficiarii finali ai acestui târg, la care s-au strâns donații de aproape 5.000 de lei, sunt copii, mamele și familiile care primesc sprijin de la centrul Sf. Alexandra Împărăteasa.

Când implicarea pro-viață începe din familie | Pregătim prăjituri pentru târg

Când implicarea pro-viață începe din familie ❤️Duminică, 1 martie, asociația „Studenți pentru viață”, va organiza primul eveniment al programului nostru din această lună: Târgul caritabil de prăjituri „Studenți & cofetari și prăjituri pentru viață” 2020.Târgul de prăjituri va avea loc după Sfânta Liturghie, între orele 12 și 14, la biserica Sfântul Grigorie Palama după Sfânta Liturghie, din campusul Universității Politehnica.Donațiile strânse cu acest prilej vor fi oferite Centrului Sfânta Împărăteasă Alexandra, pentru a fi de folos copiilor și mămicilor care primesc sprijin la centru.Amintindu-vă că în acest an 1 martie este ziua lăsatului sec de brânză, vă poftim cu mic cu mare!

Publicată de Studenți pentru Viață pe Vineri, 28 februarie 2020

Prăjitureala este gata! Vă așteptăm mâine la biserica Sfântul Grigorie Palama pentru a vă îndulci! 💖

Publicată de Adina Murăreci pe Sâmbătă, 29 februarie 2020

Nu au fost numai studenți, ci lor li s-au alăturat mame, tineri și persoane care au dorit să dea o mână de ajutor. Cu toții și-au unit talentul de face delicatese și a ieșit ceva minunat, după cum vedeți din atmosfera de la fața locului. Locul a fost biserica Sf. Grigorie Palama, din București.

Prima ediție a târgului de prăjituri caritabil "Studenți și cofetari & prăjituri pentru viață", organizat la biserica Sf. Grigore Palama pe data de 1 martie 2020.

Publicată de Studenți pentru Viață pe Duminică, 1 martie 2020

Le mulțumim cofetarilor pentru viață, tuturor celor care au donat, părinților și preoteselor de la biserica Sf. Grigorie Palama pentru tot ceea ce au făcut în sprijinul vieții, al mamelor și copiilor!
Cu acest eveniment în sprijinul Centrului Sf Alexandra, SPV a început Luna pentru Viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”.

Între beneficiarii cei mai vulnerabili ai Centrului sunt femeile în criză de sarcină care sunt presate să facă avort. În cazul lor, cei care ar trebui să le iubească și să le sprijine pe ele și pe copiii pe care îi poartă fac exact invers: le presează să facă avort.

Viața, ca și primăvara care începe azi, înseamnă izbânda asupra morții și a suferinței. Și tot azi, în acest an, în calendarul ortodox, este Duminica Izgonirii lui Adam din Rai. Toată suferința din lume există ca urmare a depărtării omului de Dumnezeu, începând cu cea dintâi depărtare, căderea părinților tuturor oamenilor, Adam și Eva. Suferința este rana pe care ne-o aducem unul altuia, atunci când omul rănește pe om. Iar în cazul avortului se vede din plin cât de mult ne depărtăm de la dragostea de oameni.

Dar dragostea va învinge avortul! Dragostea alină pe cei în necazuri. Dragostea găsește forme concrete de sprijin!

Această mică bucurie a prăjiturilor să fie un imbold spre dragostea de a ajuta femeile în criză de sarcină pentru a naște și a creste frumos pe copiii nenăscuți, spre a ne bucura împreună de darul vieții, minunatul și marele și dar al lui Dumnezeu pentru fiecare om!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer