Mărturia Veronicăi, adolescenta care a ales viața copilului ei după ce a văzut un clip despre ce se întâmplă în timpul unui avort


Sursă: LiveAction

Am crescut într-o familie pro-viață, cu părinți creștini, dar toate valorile cu care fusesem crescută au fost puse la îndoială atunci când m-am trezit însărcinată la 16 ani. În ziua de Crăciun a anului 2018 am văzut două liniuțe pe testul de sarcină. Dintr-odată m-au năpădit un milion de emoții, iar cea mai puternică emoție a fost frica.

Aveam doar 16 ani, eram la liceu, iar iubitul meu era major. Cum o să termin școala? Ce vor spune părinții mei? Ce vor gândi prietenii mei? Toate aceste întrebări m-au copleșit odată cu frica.

Când în sfârșit am prins curaj, i-am spus iubitului meu „Sunt însărcinată”. Prima lui reacție a fost: „Nu putem păstra copilul. Trebuie să faci avort”.

Era și el foarte speriat. Știam că voiam asta și că mă simțeam împinsă să fac avort, pentru că nu voiam să distrug viața lui sau pe a mea. Cum aș fi terminat școala? Cum am putea să avem grijă de un copil?

Știam că avortul pune capăt unei sarcini, dar chiar nu știam cum se întâmplă asta. Am decis să mă documentez înainte de a lua orice decizie. Am căutat pe Youtube despre procedurile de avort și am dat peste un videoclip făcut de organizația Live Action în care fostul medic avorționist dr. Anthony Levatino descrie în detaliu ce se întâmplă cu adevărat în timpul unui avort. El arată cum copilul este sfâșiat în mod barbar în pântecele mamei sale.

Videoclipul m-a îngrozit și mi-a deschis ochii către adevăr. Nu aveam habar că așa arată cu adevărat avortul. Nu puteam să cred că oamenii le fac asta copiilor lor și, după ce am înțeles, am spus că nu-i voi face asta copilului meu. Am plâns după ce am văzut acel videoclip, realizând că, dacă nu l-aș fi găsit pe Youtube, exact asta i s-ar fi întâmplat copilului meu.

Mi s-a spus că este „corpul meu, alegerea mea”, dar după ce am văzut acest videoclip și am păstrat sarcina am simțit că o viață se mișcă în interiorul meu. Mi-a devenit foarte clar că un bebeluș din pântecele mamei sale este o persoană și că avortul pune capăt acelei vieți prețioase.

Să fii însărcinată ca adolescentă e greu. Am simțit că nu o să treacă momentul acesta fără să fiu judecată. Dar toată aceste greutăți au fost uitate în ziua în care l-am născut pe fiul meu. În momentul în care s-a născut și i-am auzit plânsul, am suspinat cu o nespusă bucurie. Am privit în ochii lui pentru prima dată și am văzut chipul lui Dumnezeu!

Fiul meu a fost și este un cadou prețios, un dar care aduce o nespusă bucurie în viața mea și a tatălui lui. Îl iubim din toată inima noastră și ne simțim cu adevărat binecuvântați că îl avem. Zâmbetul lui și râsul lui luminează camera, dar el nu ar fi astăzi aici dacă nu aș fi văzut videoclipul făcut de Live Action. Le sunt veșnic recunoscătoare pentru ceea ce fac. Mi-au salvat viața și au salvat viața fiului meu.

Prietenul meu și cu mine ne continuăm școala în timp ce suntem părinți. Fiul meu nu mi-a stricat viitorul, ci mi-a oferit o perspectivă nouă. El este lumina vieții mele.

Mulțumesc, Live Action, pentru ceea ce faceți. Vă mulțumim că ați împărtășit adevărul despre avort. Mulțumesc că mi-ați salvat fiul!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer