8 februarie: Formare pentru ateliere de povestit „Spune-mi o poveste pentru suflet”


Sunteți părinte, profesor, educator, coordonator de activități cu copiii și vreți să dezvoltați în mod profesionist ateliere de povestit? Dacă răspunsul este „da”, vă invităm la trainingul pentru ateliere de povestit „Spune-mi o poveste pentru suflet”.

Perioada: 8 februarie, între orele 9.00 și 16.00.

Loc de desfășurare: Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu”, București

Organizator: Asociația România pentru viață

Trainingul va fi susținut de Adriana Ene, realizatoare emisiunii „Bucuria poveștilor” și de Ioana Revnic, profesoară de limba și literatura română la Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu”, București.

18 locuri disponibile. Pentru înscrieri trimiteți o scrisoare de intenție pe adresa de mail romaniapentruviata@gmail.com.

Vorbitori

Adriana ENE

Jurnalistă de mai bine de 16 ani în presa audio-vizuală și realizatoare a emisiunii „Bucuria Poveștilor” de la Radio Trinitas și Trinitas TV.

Contrar ideii că poveștile sunt apanajul copilăriei, storytelling-ul este cea mai eficientă și des utilizată metodă sau formă de comunicare, atunci când vorbim despre prezentări bussines, susținerea unui discurs, promovarea unui eveniment sau a unui produs. Totul pornește de la arta, măiestria de a transmite mesajul, de a provoca imaginația auditoriului, de a reuși să imprimi dinamismul și perspectiva necesare pentru a deveni o poveste de succes. Capacitatea de a te conecta cu receptorii mesajului, dar și cu tine însuți, reprezintă o latură esențială a storytelling-ului din care nu putem omite faptul că: terapia prin poveste pornește chiar din momentul în care asculți sau spui povestea respectivă.

Ioana REVNIC

Profesor de limba și literatura română la Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu”, autoare a site-ului www.bunatate.ro și povestitor în cadrul atelierelor „Spune-mi o poveste”.

Un atelier de povești cu folos înseamnă, întâi de toate, o bună organizare a acestuia: de la alegerea poveștii sau de la amenajarea spațiului în care se spun povești, până la activitățile pe care le putem face cu cei mici, pornind de la istoriile povestite.

Vom descoperi împreună UNDE, CÂND, CUM, DE CE organizăm Atelierele „Spune-mi o poveste”; CE se poate face în cadrul acestora; și CARE este specificul lor.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer