Cascadorii râsului la… gender party


Ați luat parte la o gender party, acea petrecere în care familia și prietenii află sexul bebelușului din burtica mamei?

Eu nu, până acum, dar îmi place să mă uit la clipuri – foarte amuzante și pline de bucurie – pe această temă. Din ce am văzut până acum, nici unul nu-l întrece pe cel de mai jos. Stați pe scaun? Sunteți pregătiți? Ei bine, familia din acest clip are TREI copii născuți, două fete și un băiat, iar petrecerea de aflarea sexului bebelușului nu este organizată pentru un bebeluș, ci pentru… TOȚI TREI.

În finalul clipului, cei trei copii născuți sunt foarte fericiți să afle că au două surori și un frățior care se vor naște în curând.

Apropo de gender party, cred că ar fi bune de adus și la noi, cu două amendamente – unele parcă prea sunt de copii de grădiniță, iar altele au idei atât de trăznite că sunt de-a dreptul riscante.

Ce se întâmplă la un gender party? În cele mai multe, clasice de-acum, părinții folosesc un balon închis la culoare sau o cutie. În interior sunt confeti sau baloane mai mici de o anumită culoare. Atunci când toată lumea e pregătită, balonul se sparge și culoarea obiectelor din interior: roz dacă e fată și albastru dacă e băiat.

În altă ordine de idei, toți cei care organizează sau participă la o gender party sunt convinși că sexul bebelușului e clar înainte ca acesta să se nască!!! Nu știu ce fac adepții teoriei gender, care văd lucrurile astea fluid și probabil pentru ei petrecerile acestea sunt profund incorecte…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer