Eliza-Maria Cloțea: ,,Din România până în Canada: Împreună pentru viață!”


Sursă: Facebook

Să fii la 9.171 km de capitala României și să dai de o părticică de Românie nu e puțin lucru! Și să faci acolo unul dintre lucrurile pe care le îndrăgești cel mai mult, asta e un dar de sus!

Așa am simțit duminică, 14 iulie (deja acasă era luni, 15) când am susținut o prezentare pro-viață la biserica românească „Sf. Ierarh Nicolae” din Surrey, Vancouver.

Dacă ajungeți în Surrey să nu îi ocoliți și vă veți convinge că spun adevărul, iar dacă nu veți ajunge credeți-mă pe cuvânt și bucurați-vă că există. O comunitate parohială caldă și vie, care nu doar că nu a uitat de țară, ci face concret lucrurile spre binele ei. Între altele, pot să spun că ne-am găsit cumva consăteni: și ei sunt implicați în activitățile Părintelui Nicolae Tănase de la Valea Plopului, unde sute și mii de persoane aflate în nevoi, mai ales copii și mame, au găsit de-a lungul anilor sprijinul pe care nu l-au găsit în altă parte.

Previzibil, nu din criză de idei, ci din dragoste de subiect, am vorbit pe tema ,,Din România până în Canada: Împreună pentru viață!”

Am povestit și m-am bucurat să fiu ascultată cu drag și interes despre cum a crescut mișcarea pro-viață din România, despre puterea extraordinară a dragostei și a sprijinului pentru femeile în criză de sarcină și despre faptul că indiferent de domeniul în care activăm sau locul în care ne aflăm, putem face întotdeauna ceva bine.

În Canada avortul este legal în toate cele 9 luni de sarcină. Pentru cei care cred că viața începe în momentul în care nu mai este legal să faci avort și că toți copiii avortați până înainte de naștere nu sunt copii, Canada este probabil locul perfect. O țară mare și frumoasă, care ar avea puterea să aibă grijă de cei mai mici și vulnerabili dintre locuitori ei. 
@Canada: Open your big heart to your wonderful unborn children! This is the greatness you want to achieve!

Părintele Dragomir Cornel și comunitatea Sf. Nicolae: mulțumesc din suflet pentru că ați fost ca bunul Sfânt Nicolae și sper că vom găzdui cândva un membru al parohiei care va vorbi în București pe tema „Din Canada până în România: Împreună pentru viață!”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer