Guz și Puya – gest uriaș pentru viață. Au lansat o melodie foarte emoționantă, un omagiu adus tinerelor mame


Fiecare viață e un miracol, iar relația dintre mamă și copilul ei este incredibilă. Adesea femeile păstrează doar pentru ele sentimentele și stările trăite în timpul sarcinii, cu toate că avem cu toții o nevoie uriașă de a înțelege minunea nașterii unei noi vieți.

Din când în când apar artiști, persoane publice, actori, oameni politici care își folosesc talentele pentru a vorbi despre frumusețea vieții. Astăzi este rândul lui Guz și Puya, care au lansat în 12 iunie o melodie foarte emoționantă: „Tânără mamă”.

Videoclipul este un omagiu adus tinerelor mame și reușește să surprindă într-un mod extraordinar lupta mamelor de a răzbate prin viață, de a face lucruri bune pentru ele și pentru copiii lor. Două versuri sunt repetate ca un refren în clip: „Zboară liberă ca pasarea în vânt/Aripile o desprind de la pământ”.

Cât de mult îmi doresc ca femeile însărcinate să fie sprijinite să trăiască acest sentiment de libertate și să se bucure liniștite de copilul pe care îl poartă în pântece! Au nevoie de de puțin sprijin pentru ceva care înseamnă enorm. Peste ani, când ființa plăpândă din burtică își va urma visul de a deveni om mare, bucuria mamei și a celor care au sprijinit-o va fi pe măsură.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer