Andreea Marin: „Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare”


O parte dintre situațiile de criză de sarcină apar când mama și tatăl copilului sunt necăsătoriți sau ajung să aibă relații cu alte persoane și în loc să elimine problema, renunță la copil. Unii dintre noi au motive diverse: „cum o să crească fără tată?”, „ce o să spună lumea?”, „Ce o să spună fostul/fosta?”, dar Andreea Marin pune punctul pe I: „orice copil care vine pe lume e o binecuvântare”.

Vedeta emisiunii Surprize, surprize a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar prezentatorul a întrebat-o despre cum a reacționat Violeta, fiica ei și a lui Stefan Bănică, după nașterea lui Alexandru, băiețelul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Parva.

Andreea Marin a spus că Violeta a reacționat foarte bine: „Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie.”

Și eu le doresc la cât mai mulți părinți să primească fiecare copil ca o binecuvântare, indiferent de contextul în care vine pe lume.

Sursă: Viva.ro

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer